Incredibilele proprietati ale apei informate Grander

Social Media
  •  
  •  
  •  

Fara apa curata, murim. Ideal ar fi sa fie plina de minerale benefice si nu de pesticide, hormoni, chimicale si alti poluanti. O persoana care efectueaza de ceva vreme experimente asupra apei este naturalistul austriac Johann Grander. El perfectioneaza de ani buni sisteme de revitalizare a apei, scopul sau fiind acela de a readuce apa potabila la starea sa primordiala. Eforturile sale se bazeaza pe ideea ca apa este inzestrata cu „memorie”.

El spune ca apa poate „capta frecvente”, transmitand informatii altor ape. Adeptii teoriei „apei lui Grander” sustin ca, atunci cand apa incarcata energetic, pe care el o numeste „apa informata”, provenita din strafundurile muntilor Austriei, este asezata in apropierea apei obisnuite, de la robinet, structura moleculara si cristalina a apei obisnuite se modifica. Apa de la robinet devine asemenea apei pure de izvor. Acest proces aminteste oarecum de homeopatie, cu exceptia faptului ca cele doua tipuri de apa nu trebuie sa se atinga sau se amestece.

Grander sustine ca moleculele de apa comunica atunci cand sunt situate la distanta mica. Revitalizarea este efectuata cu ajutorul unor dispozitive umplute cu apa informata, aflata in tuburi inchise, pe langa care trece apa ce urmeaza sa fie tratata prin expunerea la campul emis de apa informata. Aceste dispozitive sunt incorporate in instalatia de apa sau introduse direct in apa.

Apa informata sta la baza tuturor aplicatiilor suplimentare ale tehnologiei Grander. Acest lucru are implicatii profunde. Daca sistemul functioneaza, asa cum pare, dupa spusele sustinatorilor lui Grander – care includ Ministerul Federal Austriac al Educatiei, Stiintei si Culturii si Academia Rusa de Stiinte Naturale -, aceasta sugereaza ca in natura pot aparea transformari pozitive prin transferul simpatetic de informatii la nivel molecular.

Calitatile pe care i le atribuie Grander apei sunt semnificative. El sustine ca apa este mai gustoasa si mai sanatoasa ca urmare a modificarii structurii sale mircobiologice. Te simti mai bine atunci cand o bei si te speli cu ea. Hrana spalata si gatita cu aceasta apa are un gust mai proaspat si este mai aromata. Plantele udate cu aceasta cresc mai repede si au flori mai stralucitoare si mai colorate. Cand speli, este nevoie de o cantitate mai mica de substante de curatat, iar animalele sunt atrase de aceasta. Acolo unde este utilizata aceasta apa, e nevoie de mai putine chimicale. La bazinele publice s-a redus cu o treime cantitatea de detergent si clor folosita de obicei, deoarece apa inhiba aparitia bacteriilor si depunerea calcarului. Folosesc totodata mai putina energie electrica pentru incalzirea apei, iar inotatorii spun ca este mai calda, mai hidratanta si mai delicata cu pielea lor.

A fost utilizata in stabilizarea conditiilor microbiologice din sistemele industriale de racire, fara ajutorul substantelor chimice. Cand este folosita in fermele pomicole, recoltele cresc cu 40% si fructele devin mai dulci si mai carnoase. In fine, apa revitalizata se intoarce in natura, astfel ca are efecte benefice asupra mediului. Aceasta regenereaza helesteiele si lacurile, ducand la disparitia treptata a algelor, care apar atunci cand apa este contaminata sau supusa unor presiuni.

6 comentarii la „Incredibilele proprietati ale apei informate Grander”

  1. As dori sa puno o intrebare celor avizati si maiales lui admin cu sperata ca voi primi un raspus pe masura importantei lui! 1.Se pote ca apa care este tint liga o muzica linistitor ,sau agresiva se incarac cu acea muzica si dupa ce este cosumata tu ca pesona vei fi ifuitat intr.un fel??2.Pentru linistea noastra putem cosuma apa incarcat cu energi pozitive si care este ce mai buna susa ?? MULTUMESC!!SI AVETI MARE GRIJA DE VOI!!

  2. Apa informata?… Ma indoiesc sa i se spuna apei de izvor asa, doar ca are in compozitia ei ,fata de apa de suprafata, si alte minerale si elemente chimice. Nu are a face nimic cu frecventa. Apa tot H2O o sa ramana. Nu se schimba formula oricate alte elemente ar mai avea. Faptul ca unele elemente chimice din compozitia ei ne ajuta si are rol benefic organismului, este alceva. Asa este si daca bem apa minerala sau semiplata , care are alt gust decat cea de la robinet. Dar vedeti si lista de componete chimice de pe eticheta. Mg, Ca, Na, P , etc….Uite beti apa oxigenata H2 O 2 parca, si sa vedeti ce gust are.

  3. Marin draga, e corect ce spui tu ca apa are aceasi formula H2O ( daca nu vorbim de apa oxigenata H2O2 sau de apa grea H3O ). Dar felul in care se “aranjeaza” moleculele dau proprietati deosebite apei. Prin anumite “tratamente” de obicei electromagnetice se obtin proprietati noi.
    Argintul are efecte deosebite asupra apei. Ceea ce se obseva la “apa sfintita” care dupa ce afost tinuta in vasele de argint ale preotului se pastreaza nealterata mult timp.

  4. Singurul “efect” al argintului asupra apei este ca omoara bacteriile continute.
    Apa,pe langa hidrogen,oxigen si alte elemente chimice specifice zonei de extractie,contine si foarte multe microorganisme,care de vreme ce apa este depozitata in recipiente mor si asa apa devine”alterata” sau chiar toxica.
    Caracterul antiseptic al argintului se cunoaste di vechime,de aceea in timpul molimelor apa se punea in vase de argint timp de 24 de ore si abia apoi era consumata.Desigur cine avea vase de argint.
    Argintul nu face nici minuni si nici nu “rearanjeaza” moleculele apei.
    Shalom!

  5. Shalom,
    ai foarte mare dreptate. Argintul e un antiseptic deosebit. Nici eu nu am spus altfel. Argintul nu rearanjeaza moleculele apei dar sunt multe alte procedee care chiar fac asta ! La fel ai foarte mare dreptate cand spui ca de mare importanta e locul de provenienta. Insa nu uita ca apa e CEL MAI NECONFORMIST LICHID ! Nu e nici baza nici acid, pastreaza volumul minim NUMAI intre 0 si 4 grade in rest dilatandu-se si la peste 4 grade si sub 0 grade.Desi are o mare raspandire si a fost temeinic cercetata are INCA multe secrete.

Lasă un comentariu