marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaLocurile sfinte - locuri cu proprietati miraculoase unde se emite energie magnetica

Locurile sfinte – locuri cu proprietati miraculoase unde se emite energie magnetica

Locurile sfinte – locuri cu proprietati miraculoase unde se emite energie magnetica

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Locurile sfinte sunt puncte de pe mapamond cu proprietati miraculoase de a emite energie magnetica de o mare intensitate, ele reprezentand un absorbant major, ca un burete imens, al energiei degajate de rugaciunile a milioane de clerici si credinciosi, care prin concentrare devine o forta invizibila impresionanta.

Locurile venerate si considerate drept sacre pentru asocierea cu mari personalitati spirituale sunt vizitate in numar mare de credinciosi, pentru ca au o aura impregnata de un sfant sau un maestru spiritual, pentru capacitatile tamaduitoare ale unor relicve, precum moastele sfintilor sau pentru influenta pozitiva asupra destinului si a evolutiei in viata.

Pentru crestinism, locuri sfinte pot constitui Ierusalimul, cu Biserica Nasterii, Biserica Sfantului Mormant, Via Dolorosa, Muntele Maslinilor sau Muntele Athos (pentru creştini-ortodocşi). Pentru islamism, un loc sfant il reprezinta Mecca, unde se afla Kaaba („piatra neagra sfanta”), iar pentru budişti, jainişti şi hinduşi, un loc sfânt este Muntele Kailash (Tibet).

Intr-un „loc sfant”, ca urmare a unor mari concentrari de energie sunt posibile fenomene extrasenzoriale, dar si stari de relaxare si detasare fizica, cu o influenta benefica asupra constiintei personale. De asemenea, acolo are loc o purificare a sentimentelor si gandurilor cele mai intime, iar energia negativa indusa de forte malefice este eliminata. Totodata, energia si aura sunt refacute.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.