Otetul din petale de trandafiri: excelent impotriva febrei si inflamatiilor!

otet de trandafiriDaca aveti o multime de trandafiri infloriti in jurul casei sau ii puteti achizitiona din piata, atunci sa luati in considerare sa faceti un otet din petale de trandafiri. E minunat si poate fi folosit in special pentru scaderea febrei. Dar el are si alte intrebuintari.

Ce trebuie sa faceti este sa culegeti sau sa achizitionati un lighean plin cu petale de trandafiri proaspete. Apoi, incalziti niste otet la foc mic si turnati-l in vasul umplut cu petale. Acoperiti cu un strat de folie de plastic, apoi cu un capac. Se lasa sa stea intr-un loc racoros, intunecat, pana cand se atinge culoarea dorita – undeva intre o saptamana si sase saptamani. In cazul in care nu aveti petale proaspete, puteti utiliza petale uscate de trandafiri.

Otetul din petale de trandafiri nu este doar frumos la culoare, dar si foarte util:

* scade febra: atunci cand aveti febra, dati-va cu otet de petale din trandafiri pe tot corpul si veti vedea cum aceasta scade.

* scade inflamatia: pe zonele exterioare inflamate (muscaturi de insecte, mancarime) dati cu otet de petale din trandafiri, iar inflamatia va scadea.

* pentru calmarea durerilor de arsuri solare.

* pentru tratarea acneeii.

Puterea naturii este imensa, de aceea folositi-o cu toata increderea!

Be the first to comment

Leave a Reply