Culoarea neagra si zodiile aferente acesteia… ce efecte psihologice ne aduce?

Social Media

culoarea neagraNegrul este, adeseori, vazut ca o culoare a mortii. Efectele fiziologice ale negrului sunt cele legate de repaus, de reducere drastica a activitatii metabolice. Efectele psihologice induse sunt de retinere, neliniste, depresie, introversiune, frica, teama, spaima, furie, induiosare.

Rezonanta afectiva este de catalepsie, de deces, tristete zguduitoare, singuratate, moarte, despartire. Reprezinta culoarea agreata de tipologia Saturn.

Zodiile aferente culorii negre sunt cele ale Capricornului si Varsatorului. Capricornul, zodie guvernata de planeta Saturn, are ziua sambata, culoarea negru; piatra pretioasa-onixul. Aceasta zodie face delicate organele, genunchii, ii face pe subiectii sai tristi, cu figuri uscative, impasibili, dar ascuzand ambitii, dorinta de onoruri, egoismul, arivismul, utilizarea mijloacelor echivoce; acest semn predispune la fracturi, reumatism si la maladii ale pielii. Subiectii dau dovada de inconsecventa in afectiune, prolificitate scazuta, agilitate, si se bucura de aprecieri bune. Previziuni: familie ostila, lupte mari, mobilitate a vietii, mai multe casatorii.

Varsatorul este o zodie guvernata de planeta Saturn, are ziua sambata, culoarea neagra, piatra pretioasa este safirul. Subiectii sai au ca organe slabe pulpele si gleznele. Riscuri: crampe si boli convulsive. Aceasta constelatie periculoasa pentru calatoriile pe mare, da celor marcati de ea discretie, fidelitate, putere de reflectie, misticism, placere pentru artele frumoase, bunavointa la cel care comanda si supunere la cel care asculta. Constitutia indivizilor nascuti sub acest semn este buna si sunt predispusi spre altruism.

Subiectii acestui semn zodiacal au spirit gratios, vointa ferma, rabdare pentru munca grea, pasiuni puternice si perseverente. Previziuni: pericol de raniri, casatorii cu o persoana in parte artista, caderi si ridicari alternative, prieteni saritori si mutari ruinatoare.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply