miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate practicaVioletul, culoarea misterului, ce poate chiar vindeca anumite boli!

Violetul, culoarea misterului, ce poate chiar vindeca anumite boli!

Violetul, culoarea misterului, ce poate chiar vindeca anumite boli!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

culoarea-violetVioletul reprezinta culoarea tainei si a misterului si este o culoare care se gaseste rar in natura. Se mai numeste si „culoarea puterii”, fiind purtata de catre regi in nuanta „purpuriu regal”.

Violetul favorizeaza apropierea noastra de viata spirituala, aparitia inspiratiei, ofera inspiratie si puritate. Cei mai multi pictori si muzicieni au avut cele mai inspirate momente atunci cand acestia au fost inconjurati de lumina violeta. Persoanele care prefera culoarea violet sunt considerate a fi persoane sincere, inocente si intelepte. Pe foarte multe monumente simbolice sau icoane, Iisus Hristos poarta un vesmant violet in timpul patimilor, simbol al unirii omului cu duhul ceresc.De asemenea este si culoarea ascultarii si a supunerii.

Efecte terapeutice ale culorii violet:

– prezinta cea ma intensa putere electro-chimica si este foarte stimulatoare pentru sistemul nervos;
– hraneste si energizeaza partea cea mai inalta a creierului;
– Leonardo Da Vinci afirma ca puterea de meditatie a unui om poate fi foarte mare daca meditam intr-o camera cu geamuri violete atunci cand soarele este la amiaza. El recomanda culoarea violet pentru cresterea creativitatii;
– Contele Saint Germain folosea efectul luminii violet pentru a vindeca bolnavii;
– este o culoarea legata de paranormal;
– sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea.;
– este culoarea pasiunii a romantismului si a emotiilor;
– calmeaza durerea si stimuleaza intelectul si circulatia cerebrala;
– echilibreaza energiile spirituale si fizice.

Alte indicatii ale culorii violet:

– epilepsie, insomnie, nevralgie, tulburari ale vederii, nevroza, celulita, crampe, tumori, stimularea memoriei, astm bronsic, afectiuni renale, boli infectioase, afectiuni cardiace.

Sursa: petrut-sci7.blogspot.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.