Incredibilele proprietati ale apei energizate de o piramida!

piramida cu apaApa este o materie care poate asimila foarte bine energia din piramida, schimbandu-si chiar si proprietatile. Astfel un cercetator american a publicat in cartea sa un raport al Institutului pentru apa si cercetari ale solului de la Universitatea de agronomie din Arizona. Din acest raport rezulta o serie de diferente dintre apa „tratata” si cea „netratata”.

Apa de la robinet devenea mai buna la gust dupa ce era expusa 24 de ore in piramida. De exemplu, un barbat avusese probleme cu stomacul. Dupa ce consumase apa tinuta in piramida, stomacul incepuse sa-i functioneze normal, ceea ce ar fi fost cu neputinta sa obtina cu apa obisnuita. De asemenea, a observat ca apa tratata avea gustul apei de izvor.

S-au facut experimente si cu udatul florilor. Intr-un vas plin cu apa tinuta in piramida, bobocii continuau sa se deschida iar florile se mentineau timp mai indelungat decat daca ar fi fost puse in apa normala. Chiar si plantele bolnave sau vestejite pot fi readuse la viata, ingrijindu-le cu afectiune si utilizand apa tinuta in piramida.

In cartea scrisa de Bill Kerell si Kathy Goggin – “Ghidul catre energia piramidei”, se relateaza despre un fermier din California care si-a udat terenurile agricole cu apa tinuta in piramida si a obtinut datorita acestui lucru o recolta considerabil mai bogata. Hank Kleimann si echipa sa de lucru relateaza despre faptul ca apa tinuta in piramida face ca matreata sa dispara dupa 4 spalari, fiind tot atat de eficienta si ca tratament profilactic impotriva ei.

Apa tinuta in piramida si pusa in acvariu confera pestilor vioiciune si sanatate. Un experiment cu creveti introdusi intr-o astfel de apa si cu o piramida plasata deasupra acvariului a aratat nu numai ca animalele au trait mai mult, dar si ca au devenit de doua ori mai mari decat cele din
recipientul martor. Faptul ca aceasta apa este buna pentru animale l-a constatat si un barbat din Olanda. El a umplut cu apa o galeata zincata pe care a asezat-o pe un scaun intr-o sera de forma piramidala. Mare i-a fost uimirea cand a doua zi a constat ca in galeata misunau rame. Nu s-au putut gasi explicatii pentru acest fenomen. Si este cu atat mai surprinzator cu cat barbatul lasa deseori in afara serei galeata pregatita, plina cu apa, pentru cai. Niciodata insa nu gasise vreo rama in galeata.

Interesant este si experimentul lui Norman Stark care a folosit concomitent si doi intensificatori de crestere. A asezat planta intr-un ghiveci, a udat-o cu apa tinuta in piramida si a infasurat ghiveciul cu o folie de aluminiu incarcata cu energie din piramida. Rezultatul a fost o planta de doua ori mai mare decat planta martor.

Si doamnele au participat cu entuziasm la experimentele facute cu apa tinuta in piramida. Unele dintre ele au declarat ca, dupa spalarea cu aceasta apa, pielea li s-a imbunatatit in mod simtitor si chiar ridurile le-ar fi disparut. Si in problema transpiratiei picioarelor s-au inregistrat rezultate remarcabile dupa spalari regulate cu aceasta apa.

3 Comments

Leave a Reply