Incredibilele proprietati ale apei energizate de o piramida!

Social Media

piramida cu apaApa este o materie care poate asimila foarte bine energia din piramida, schimbandu-si chiar si proprietatile. Astfel un cercetator american a publicat in cartea sa un raport al Institutului pentru apa si cercetari ale solului de la Universitatea de agronomie din Arizona. Din acest raport rezulta o serie de diferente dintre apa „tratata” si cea „netratata”.

Apa de la robinet devenea mai buna la gust dupa ce era expusa 24 de ore in piramida. De exemplu, un barbat avusese probleme cu stomacul. Dupa ce consumase apa tinuta in piramida, stomacul incepuse sa-i functioneze normal, ceea ce ar fi fost cu neputinta sa obtina cu apa obisnuita. De asemenea, a observat ca apa tratata avea gustul apei de izvor.

S-au facut experimente si cu udatul florilor. Intr-un vas plin cu apa tinuta in piramida, bobocii continuau sa se deschida iar florile se mentineau timp mai indelungat decat daca ar fi fost puse in apa normala. Chiar si plantele bolnave sau vestejite pot fi readuse la viata, ingrijindu-le cu afectiune si utilizand apa tinuta in piramida.

In cartea scrisa de Bill Kerell si Kathy Goggin – „Ghidul catre energia piramidei”, se relateaza despre un fermier din California care si-a udat terenurile agricole cu apa tinuta in piramida si a obtinut datorita acestui lucru o recolta considerabil mai bogata. Hank Kleimann si echipa sa de lucru relateaza despre faptul ca apa tinuta in piramida face ca matreata sa dispara dupa 4 spalari, fiind tot atat de eficienta si ca tratament profilactic impotriva ei.

Apa tinuta in piramida si pusa in acvariu confera pestilor vioiciune si sanatate. Un experiment cu creveti introdusi intr-o astfel de apa si cu o piramida plasata deasupra acvariului a aratat nu numai ca animalele au trait mai mult, dar si ca au devenit de doua ori mai mari decat cele din
recipientul martor. Faptul ca aceasta apa este buna pentru animale l-a constatat si un barbat din Olanda. El a umplut cu apa o galeata zincata pe care a asezat-o pe un scaun intr-o sera de forma piramidala. Mare i-a fost uimirea cand a doua zi a constat ca in galeata misunau rame. Nu s-au putut gasi explicatii pentru acest fenomen. Si este cu atat mai surprinzator cu cat barbatul lasa deseori in afara serei galeata pregatita, plina cu apa, pentru cai. Niciodata insa nu gasise vreo rama in galeata.

Interesant este si experimentul lui Norman Stark care a folosit concomitent si doi intensificatori de crestere. A asezat planta intr-un ghiveci, a udat-o cu apa tinuta in piramida si a infasurat ghiveciul cu o folie de aluminiu incarcata cu energie din piramida. Rezultatul a fost o planta de doua ori mai mare decat planta martor.

Si doamnele au participat cu entuziasm la experimentele facute cu apa tinuta in piramida. Unele dintre ele au declarat ca, dupa spalarea cu aceasta apa, pielea li s-a imbunatatit in mod simtitor si chiar ridurile le-ar fi disparut. Si in problema transpiratiei picioarelor s-au inregistrat rezultate remarcabile dupa spalari regulate cu aceasta apa.


Social Media

3 Comments

  1. Si care este procedeul? Din ce materiale trebuie sa fie confectionata piramida? Ce inaltime trebuie sa aiba piramida? In cel loc „optim” se pune piramida? Care este cantitatea maxima de apa pusa sub piramida? Poate cinevasa scrie aceste lucruri ca sa beneficiem cu totii de ele? Va rog, daca puteti sa ma ajutati.

  2. În anii 80 la Pitești s-a construit o piramidă similară cu cea alui Keops, pentru a urmării efectele pe care le are asupra creșterii plantelor, viețuitoarelor cu rezultate remarcabile. Am văzut și un documentar din acea vreme. Apa se plimba prin niște jgheaburi late de cca. 2 m, într-un sistem de mici ecluze, iar în acea apă se cultivau alge. Cu acele alge erau hrănite vaci, la care s-a observat o creștere a cantității de lapte și multe altele. Primul care a observat acest efect „efectul de piramidă” a fost un ceh, prin anii 60, care a brevetat o piramidă în care se puneau lamele de bărbierit tocite și care se ascuțeau după ce stăteau 24 de ore în piramidă la înălțimea de 1/3 de bază. Rușii au construit în apropiere de Moscova un ansamblu de piramide, în care fac cercetări. O curiozitate este că apa ținută în piramidă nu îngheață indiferent cât de scăzută este temperatura până când recipientul în care se află nu este mișcat, apoi îngheață instantaneu. Din câte cunosc pentru a avea un efect de piramidă ideal, unghiul din vârf trebuie să facă 45 grade cu înălțimea, dar am văzut că rușii le-au făcut și de 30 sau 28, cu cât este mai mare baza efectul este mai puternic. De asemenea sa observat că are efect și numai dacă se construiesc muchiile, dar să fie din metal. Rezultate deosebite au dat cele la care s-a folosit sârmă din cupru. Este foarte important să se respecte dimensiunile specifice piramidei, respectiv egalitatea laturilor, unghiurilor care sunt de 45 și 90 după caz. Am citit că a dat rezultate în practic toate bolile, este evident că influențează apa, iar corpul uman conține aproape 70% apă. Am dat suficiente indicii pentru cei ce doresc să afle mai multe de pe net.

Leave a Reply