marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieO bautura-minune din catina, sfecla si morcovi poate preveni si vindeca cancerul...

O bautura-minune din catina, sfecla si morcovi poate preveni si vindeca cancerul dar si alte boli

O bautura-minune din catina, sfecla si morcovi poate preveni si vindeca cancerul dar si alte boli

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Bautura vitaminizanta cu sfecla, morcovi si catina este un adevarat izvor de sanatate gratie multiplelor beneficii ale ingredientelor.

Fructul de catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesele si o cantitate de zece ori mai mare decat citricele. Pe langa o sursa bogata de vitamina A, morcovii ajuta la prevenirea cancerului, au efect anti-imbatranire, te ajuta sa ai o piele frumoasa si o vedere mai buna. Cat despre sfecla rosie, ce mai putem spune? Aceasta este un veritabil medicament oferit de natura.

Iata care sunt ingredientele necesare prepararii acestei bauturi:
* 2 pahare suc de morcovi
* 1/2 pahar suc de catina
* 1/2 pahar suc de sfecla rosie

Sucurile se introduc intr-o sticla si se agita bine. Bautura, usor racita, se serveste imediat.

Sursa: bzi.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.