sâmbătă, decembrie 10, 2022
AcasăSpiritualitate practicaCursuri si Tabere spiritualeTerapia Bowen, cuvantul de ordine "miracol"

Terapia Bowen, cuvantul de ordine „miracol”

Terapia Bowen, cuvantul de ordine „miracol”

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

terapia-bowen-2O terapie extrem de interesanta numita terapia Bowen pare sa se instaleze tot mai comod in fruntea terapiilor alternative datorita eficientei nemaintalnite pana acum. Rezultatele care se obtin cu ajutorul ei sunt de multe ori adevarate miracole.

Ce este, mai exact?

Este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos cat si la nivel muscular. Terapia Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

– Deplasarile osoase se re-aliniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie.

– Tensiunile musculare se elibereaza si circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic.

– Meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu seamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura.

– Echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor ce se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta de relaxare si o senzatie de bine, de usurare.

Cum se aplica si in ce consta?

Pozitia pacientului este culcat pe un pat de masaj, intr-o pozitie confortabila. In cazuri speciale, se poate aplica tehnica si unui pacient asezat pe scaun.

O sedinta de Bowtech consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte specifice, asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie terapia bowenpeste o imbracaminte usoara. Prin aplicarea acestor miscari se transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, recuperand memoria celulara a unei stari ideale de relaxare si echilibru.

Intre seturile de miscari exista cateva minute de pauza, in care pacientul se odihneste. Astfel, organismul sau are timpul necesar pentru a prelucra mesajele declansate de miscarile speciale si a initia procesul de vindecare.

Rezultatele sunt de multe ori remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de auto-vindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare.

De cele mai multe ori, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, in cazul afectiunilor acute.

Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o maniera holistica. Durata unei sedinte este de 40-60 minute.

Costul unei sedinte: 50 RON.
Se face o data pe saptamana.
Programari sedinte in cadrul CENTRULUI DE TERAPIA BOWEN BUCURESTI
la telefon :0745 068 693 / 0734 841 102 sau la e-mail: alexandru.ivan@terapiebowen.ro

Sursa: www.terapiebowen.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.