duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCursuri si Tabere spiritualeDescoperiti ceva unic: Remediile florale Bach

Descoperiti ceva unic: Remediile florale Bach

Descoperiti ceva unic: Remediile florale Bach

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Remediile florale descoperite de doctorul Edward Bach constituie o metoda blanda de vindecare, de echillibrarea mentala si emotionala prin reconectarea la adevaratul nostru Eu, prin manifestarea calitatilor divine ale Sinelui nostru Superior. Fiecare remediu reprezinta o cheie pentru deblocarea unei insusiri pe care o avem deja in adancul nostru. Astfel, o persoana tematoare, lipsita de incredere, va descoperi curajul si puterea de a lua decizii importante, precum si de a reusi sa-si pastreze calmul in cele mai solicitante situatii.  O persoana in general aspra, critica, nerabdatoare isi va putea arata rabdarea si impartasi sfaturi constructive catre cei din jur. Depresia, tristetea, angoasa mentala nu sunt decat straturi sub care se ascund optimismul, bucuria de a trai si iubirea pentru intregul univers.

Remediile florale actioneaza asupra starilor emotionale si mentale negative, precum: temeri, frici, fobii, atacuri de panica, agonie mentala, ingrijorare excesiva, ganduri care nu pot fi indepartate, tristete, depresie, indecizie, auto-invinovatire, socuri, traume din trecut, sentimentul de a fi coplesit, nerabdare, posesivitate excesiva, gelozie, lipsa de energie sau vointa.

Toate aceste stari pe care le experimentam sunt menite a ne impinge in directia descoperirii calitatii opuse fiecareia: curajul, pacea mintii, impacarea si acceptarea celorlalti si a propriei persoane, toleranta, rabdarea, daruirea, compasiunea, dar si puterea de a prelua controlul asupra propriei vieti.


Doctorul Bach spune: “Dupa cum in mila Lui, Dumnezeu ne-a dat hrana sa mancam, tot asa a pus printre ierburile campului plante frumoase care sa ne vindece cand suntem bolnavi. Acestea se afla acolo pentru a intinde omului o mana de ajutor in ceasurile negre de uitare in care el pierde din vedere Divinitatea sa si permite norului de frica sau de durere sa-i intunece vederea. Fiecarei plante ii corespunde o calitate, iar menirea ei este sa intareasca aceasta calitate, astfel incat personalitatea sa se poata ridica deasupra defectului care este obstacolul particular. Remediile sunt inzestrate cu o putere precisa de vindecare care este separata de credinta, iar actiunea lor nu depinde de cel care le administreaza, asa cum un anestezic face un pacient sa doarma indiferent daca ii este dat de asistenta sau de medic.”

Simplitatea si naturaletea acestei terapii ne descopera propriul potential de vindecare si de manifestare a Fiintei ce suntem cu adevarat.

Consultatia permite alegerea unei combinatii de remedii specifice fiecarui pacient.

Costul unei sedinte: 130 de lei.

Alexandru Stan, Level 2 Bach Practitioner

Programari consultatii:
e-mail: animareiki.alexstan@yahoo.com / alexstan@animareiki.ro
tel: 0742 937 447
Bucuresti

Sursa articolului: http://www.animareiki.ro/#/terapia-florala-bach

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.