Un miracol: un batran de 111 ani a fumat toata viata trabucuri, a baut whisky si a mancat prajeli! Si traieste si astazi…

Stiinta a sustinut intotdeauna ca un stil de viata sanatos inseamna o viata prelungita. O dieta bogata in proteine ​​si saraca in carbohidrati si grasimi este considerata a fi ideala pentru o viata sanatoasa si lunga. Mai mult decat atat, medicii sustin ca fumatul unei tigari „scurteaza” 11 minute din viata cuiva. De asemenea, o dieta bogata in zahar, produse lactate, precum si consumul de alcool nu va ajuta deloc in a avea o viata lunga.

Dar priviti exemplul unui om care fumeaza trabucuri, bea cafeaua si mananca somn prajit in fiecare zi. Iar anul acesta (2017) el implineste 111 ani, fiind cel mai in varsta veteran de razboi, care a servit in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Richard Overton, cum il cheama pe batran, isi conduce la varsta asta chiar si masina si se prezinta pe sine ca o persoana activa.

Veteranul de razboi traieste in prezent in Austin, Texas. Rutina sa zilnica include cafeaua de dimineata, un pahar de whisky si 12 trabucuri pe zi. Odata cu acestea, batranul-minune consuma zilnic somn prajit si inghetata. Singurul medicament pe care il ia este aspirina. In fiecare zi, Overton are grija sa aiba niste lapte.

 

Be the first to comment

Leave a Reply