Un miracol medical: un doctor a inviat un pacient mort in spital, dupa ce s-a rugat la Dumnezeu

O audienta formata din 120 de doctori din 50 de tari au ramas absolut uimiti dupa ce un doctor cardiolog renumit a oferit dovezi precum ca un pacient care tocmai murise a revenit la viata dupa ce doctorul s-a rugat. Doctorul Chauncey W. Crandall IV, care practica medicina la Clinica Cardiovasculara din Palm Beach Gardens, Florida, SUA, a facut acest anunt la cea de a 4-a intalnire mondiala a Retelei de Doctori Crestini, intrunire care a avut loc in anul 2007. Incidentul s-a petrecut in anul 2006; iata ce ne povesteste doctorul Crandall:

Aveam un barbat de 53 de ani, care a venit la camera de urgenta cu un infarct cardiac masiv, inima sa oprindu-se. Personalul medical a incercat sa-l resusciteze timp de 40 de minute in camera de urgenta, dar n-au reusit. Apoi, a fost declarat mort. Dupa aceea, am fost chemat pentru a evalua pacientul. Asistenta medicala se pregatea sa duca cadavrul la morga, atunci cand Sfantul Duh mi-a spus: „Intoarce-te si roaga-te pentru acel om.” Iar atunci cand Sfantul Duh iti vorbeste, trebuie sa raspunzi. Asa ca m-am intors la acel trup declarat mort.

In omul acela nu se mai afla nici urma de viata. Fata si picioarele sale erau complet negre de moarte. Eu ma aflam langa cadavru si m-am rugat: „Doamne Dumnezeule, cum sa ma rog pentru acest om? El e mort. Ce pot face?” Dar deodata, aceste cuvinte au iesit din gura mea: ” Doamne Dumnezeule, plang pentru sufletul acestui om, care nu stie ca tu esti Domnul si Mantuitorul sau. Te rog invie-l din morti, in numele lui Iisus Hristos.”

A fost uimitor ca peste cateva minute, ne uitam la monitor si a aparut o bataie de inima. Era o bataie perfecta; apoi, peste cateva minute, pacientul declarat mort incepu sa-si miste degetele si sa spuna cateva cuvinte. In incapere se mai afla o asistenta care nu era credincioasa si care tipa in gura mare: „Doctor Crandall, ce-ai facut pacientului?” Iar eu i-am raspuns: „N-am facut decat sa ma rog pentru el in numele lui Iisus Hristos.”

Pacientul isi reveni complet peste cateva zile.

Dr. Crandall fu intrebat ce mesaj ar avea pentru doctorii care nu cred in vindecarea supranaturala. Iata ce a raspuns Dr.Crandall:

„Le-as spune colegilor mei ca Domnul este real. Am vazut multe miracole in viata si ma rog pentru pacientii mei zilnic. Nu exista saptamana pentru a nu vedea vreun miracol. Oamenii au nevoie de asta; ei au nevoie de puterea lui Hristos in viata lor.”

5 Comments

  1. Este deosebit de frumos acest minunat medic care crede in Christos si in puterea Lui! Putini oameni au acest dar. Dar toate acestea se pot doar daca omul isi va pune totala incredere in Mantuitorul! Nu suntem privati de a face minuni in numele Sau! Ba din contra suntem indemnati de a ajuta, de a iubi, iar prin virtutiile noastre noi devenim schimbati si devenim adevarati fii ai Luminii. Doar unii care au reusit sa treaca peste toate inselatoriile tentatiilor lumesti care umple doar buzunarele celor care dezbina si imparatesc din umbra, doar unii care se debaraseaza prin post si rugaciune, prin inaltarea mintii la Dumnezeu, fara insa a judeca pe nimeni, si ai vorbi dulce fiecaruia din iubire, gata pt ajuta cu iubire si a darui din iubire. Cei care sunt gata sa aduca Pacea, Iertarea, Dragostea, si jertfa de sine pt cei ce sufera sau sunt in negura necredintei, incat sa Lumineze lumina lor peste cei din jurul lor. Dumnezeu sa ajute pe toti fii adevarati care il Iubesc!

  2. Cata ignoranta din partea ta Yugi! Tipul a revenit la viata din starea de moarte clinica, iar medicul fiind fanatic religios si vazand aceasta „minune”, pentru atentie sau in scopuri religioase si-a inchipuit ca i-a vorbit Duhul Sfant! Daca nu s-a intamplat exact asa exista si alte scenarii…

  3. e trist ca doar atunci cand suntem in suferinta ne intoarcem catre Dumnezeu si atunci cautam sa gasim in toate voia SA si pentru un timp scurt sau lung in cazzuri fericite il vedem in toate ,articolul reflecta un adevarat caz de interventie divina nu trebuie sa negam sau sa criticam acest lucru acesta este un lucru minunat de ce sa respingem tot ce este de esenta divina si ne alaturam astfel dusmanului lui Dumnezeu si al oamenilor caruia ai fACEM jocul

Leave a Reply