Sunt ingerii reali? Povestiri captivante despre intalniri angelice!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Foarte multa lume crede in ingeri. De exemplu, un sondaj realizat in SUA a aratat ca 8 din 10 americani cred in ingeri. Exista chiar si dovezi care sa sustina aceasta credinta in ingeri. In Biblie au fost ingeri care au avut misiuni specifice; ei fac si astazi acelasi lucru pe Pamant. Iata doar cateva povestiri minunate despre ingeri.

1) Rose Benvenuto se afla in masina, atunci cand a virat brusc pentru a evita lovirea unui caine. Atunci, ea a avut parte de un accident grav de masina. Uimitor, ea a supravietuit, dar ceea ce a fost capturat intr-o fotografie in apropierea epavei masinei a fost de asemenea fascinant. Benvenuto a vazut ingerul ei si a declarat ca dovada se afla in fotografie. „Numai ingerul meu pazitor m-ar fi putut salva de la un astfel de accident”, a declarat ea pentru ABC in 2013.

2) Dr. Frank Oski era medic rezidentiat, atunci cand a vazut un inger la fel de stralucitor ca si Soarele in camera unui pacient aflat pe moarte. „Ingerul (nu stiu cum altceva sa-i spun) mi-a spus ca viata este un ciclu nesfarsit de imbunatatiri si ca oamenii nu sunt perfecti. El mi-a spus ca majoritatea oamenilor descopera acest secret atunci cand mor, dar copiii cu handicap stiu de multe ori acest lucru si indura problemele fara sa se planga, pentru ca stiu ca probleme lor vor trece. Unii dintre acesti copii ne ofera provocarea de a-i invata pe ceilalti dintre noi cum sa iubeasca”, a spus dr. Oski scris despre experienta sa.

3) Lillie Leonardi a fost un agent FBI, care s-a retras din cariera, ca urmare a stresului post-traumatic dupa 9/11. Ea s-a abtinut sa spuna povestea ei de teama sa nu fie ridiculizata. Odata, Leonardi a inceput sa vada o lumina orbitoare. „Dintr-o data, ceata s-a conturat pe deplin si am vazut ceea ce pareau a fi ingeri. Erau ingeri in picioare care se aflau la stanga locului accidentului. Erau sute de ingeri in picioare. Era ca un camp de ingeri rasarind din ceata. Ei erau arhangheli cu aripile arcuite in sus spre cer.”

Be the first to comment

Leave a Reply