Crestinii sunt din ce in ce mai prigoniti in anumite tari din lume! Sunt amendati, arestati si chiar batuti!

crestiniA fi crestin este din ce in ce mai greu in multe tari din lume, asa cum putem citi din stirile de mai jos. Ele par a fi, aparent, evenimente izolate, fara nicio legatura intre ele, dar se prefigureaza un curent foarte periculos in intreaga societate omeneasca.

1) Crestini din Uzbekistan amendati pentru ca „s-au intalnit”!

Un tribunal uzbec a amendat 10 de crestini care s-au intalnit fara permisiunea statului Uzbekistan. Curtea Penala Karshi din Kashkadarya a amendat trei crestini cu de 50 de ori salariul minim lunar din Uzbekistan si restul de 7 cu de 30 de ori salariul minim lunar, pentru depozitarea ilegala de literatura religioasa. De asemenea, instanta a dispus ca repertoriul bisericesc, precum si Bibliile lor personale, sa fie distruse. Crestinii s-au reunit fara sa aiba inregistrarea de stat necesara, atunci cand autoritatile au perchezitionat prima lor intalnire din luna aprilie 2015.

2) Crestinii din India sunt batuti cu salbaticie

Patruzeci de crestini au fost batuti cu cruzime de catre cetatenii hindusi in statul indian Telangana luna trecuta (in noiembrie 2015), dupa ce acestia au participat la o intalnire de rugaciune intr-o casa privata. Mai multi crestini au fost raniti in atac, inclusiv o femeie gravida care, mai tarziu, a pierdut copilul nenascut. Crestinii s-au intalnit pasnic intr-o casa din satul Balanagar, dar, mai tarziu, o multime de 60 de hindusi au ajuns acolo, strigand sloganuri anti-crestine; au inceput apoi a-i bate pe cei din interiorul casei, necrutand nimic, nici femei si nici copii.

Acest atac asupra crestinilor este inca un nou semn al cresterii intolerantei religioase din India. Radicalii hindusi, care nu pot fi tinuti in frau de guvernul indian, comit o serie de incalcari privind libertatea religioasa.

3) Femeie condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca e crestina!

Maryam Naghash Zargaran este o fosta credincioasa islamista din Iran, care s-a convertit la crestinism. Pentru asta, ea a fost arestata in 2012 si a fost condamnata la 4 ani de inchisoare. Acolo, ea a suferit un atac de cord si de aceea are nevoie de ingrijire medicala speciala. In luna octombrie 2015, a solicitat o permisie medicala, pentru a-si face tratamentul medical la spital. A mai solicitat o prelungire, dar procurorul general al Iranului a refuzat prelungirea, asa ca biata femeia a trebuit sa se intoarca la inchisoare, desi este bolnava.

9 Comments

 1. Astia sunt oamenii !!?( pardon fiinte ) fara de suflet,unde e libertatea si siguranta care tot bat moneda pe ia ? nu vrem sa credem dar Isus a spus „veti suferi pentru credinta si cuvintul meu”si a spus asta de ceva mii de ani, dar noi suntem orbi si( morti vii) si ne amagim ( sau mai bine zis ne amageste )spunind ca „ei ” vor si lupta pt. siguranta si libertatea noastra– nu eu zic ca ei lupta pentru constringerea ,si ura inpotriva unora contra altora,dezbina ca ei sa poata conduce turma,ca de fapt unii sunt o turma, ma mira faptul cum unii nusi pot da seama( le-au spalat crierul cu tv. si radio.

 2. DUMNEZEU UN UCIGAȘ ȘI UN MINCINOS, ÎNCĂ DE LA BUN ÎNCEPUT”

  Numeri 25:16-17
  16. Domnul a vorbit lui Moise şi a zis:
  17. Priviți-i pe madianiți ca vrăjmași şi ucideți-i

  Numeri 31:17-18
  17. Acum dar omorâți pe orice prunc de parte bărbătească şi omorâți pe orice femeie care a cunoscut pe un bărbat culcându-se cu el,
  18. dar lăsați cu viață pentru voi toți pruncii de parte femeiască şi pe toate fetele care n-au cunoscut împreunarea cu un bărbat.

  Psalmul 137:9 – Ferice de cine va apuca pe pruncii tăi şi-i va zdrobi de stâncă!

  1 Samuel 15:3 – Du-te acum, bate pe Amalec şi nimicește cu desăvârșire tot ce-i al lui; să nu-i cruți şi să omori bărbații şi femeile, copiii şi pruncii, cămilele şi măgarii, boii şi oile.

  NU E NICIO MIRARE CĂ ACEIA CARE SE LEAGĂ ÎN ACESTE ENERGII ANTI-UMANE ȘI CRIMINALE ALE CREȘTINISMULUI (ȘI A IUDAISMULUI ȘI ISLAMULUI) COMIT ASTFEL DE CRIME ODIOASE.

 3. Sebi, imi pare rau ca iei doar cateva versete din Vechiul Testament si nu intelegi tot contextul Bibliei si mai ales invatatura Noului Testament, a Crestinismului. Pana la Isus Cristos oamenii care erau posedati demonic nu se mai putea face nimic pentru ei decat moartea. De la Domnul Isus inainte, Lucrurle stau altfel. Cristos a biruit pe cruce aceste autoritati demonice si cei posedati pot fi usor ajutati si invatatura Noului Testament este alta: „iubiti pe vramasi vostri si faceti bine celor ce va urasc”. Crestinismul este cu totul diferit de iudaism, chiar daca s-a nascut din el.

 4. pt Sebi
  Psalmul 137:9 – Ferice de cine va apuca pe pruncii tăi şi-i va zdrobi de stâncă
  De obicei citatele din Vechiul Testament nu trebuiesc interpretate ad-literam. „Pruncii” se refera din cate stiu la radacina pacatului adica pacatul in forma lui de inceput. Inabusirea pacatului din fasa nu-l lasa sa lucreze in suflet si astfel nu devine o patima. Nu incerca sa-l judeci pe Dumenzeu deloc, fiinca Cel care a creat atata frumusete si ma refer la tot ceea ce este astazi in jurul nostru nu poate avea in Sine niciun strop de ura cu atat mai mult asupra capului creatiei care este omul. Documenteaza-te referitor la citatele din Vechiul Testament fiidca nu putem intelege teologia inalta fiind la inceput de drum.

 5. Pentru cel care a scris ca Dumnezeu e „un ucigas”
  Citatele sunt din vechiul Testament, carte ce este practic o istorie a evreilor si ca orice istorie e „intoarsa ” dupa interes. Nu are nimic cu crestinismul. De altfel nu inteleg de ce noi tot copiem si citim vechiul testament cand Iisus a spus”Iata va aduc voua legea cea noua” -IUBIREA. Daca Fiul Domnului a dat o lege a Iubirii inseamna ca Tatal nu a vrut altceva.Cred ca vechiul testament a fost tinut in „viata’ si de crestini, cu toata ura lui, ca sa se foloseasca preotimea de ceea ce era in avantajul lor si a claselor privilegiate .

1 Trackback / Pingback

 1. CRESTINII SUNT DIN CE IN CE MAI PRIGONITI IN ANUMITE TARI DIN LUME! SUNT AMENDATI, ARESTATI SI CHIAR BATUTI! - Stiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine OnlineStiri Crestine | Info Crestin |Evenimente Crestine | Filme Crestine On

Leave a Reply