luni, octombrie 3, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaEntitatile artificiale: ingerii si fantomele

Entitatile artificiale: ingerii si fantomele

Entitatile artificiale: ingerii si fantomele

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In afara de entitatile non-umane care traiesc in planul astral, mai exista in planul pamantean sau astral o mare clasa de entitati, sau semi-entitati, pe care ocultistii le numesc „entitati artificiale”. Aceste entitati artificiale nu s-au nascut intr-un mod natural, si nici nu sunt create de fortele creatoare obisnuite ale naturii. Ele sunt creatii ale mintilor oamenilor, si sunt de fapt o clasa de ganduri-forme foarte concentrate. Ele nu sunt entitati, in sensul strict al termenului, neavand viata sau vitalitate cu exceptia celei pe care au imprumutat-o, sau le-a fost data de creatorii lor.

Majoritatea acestor entitati astrale, sau ganduri-forme, sunt create inconstient de persoane ce manifesta o extrema forta a dorintei, insotita de imagini mentale distincte a ceea ce isi doresc. Dar multi au invatat arta de a le crea constient, intr-o forma elementara de magie, alba sau neagra. Mult din efectul acestei forte a gandului, sau puterii mintii, se datoreaza crearii acestor forme de gand. Dorinte puternice pentru bine, la fel ca si blesteme puternice de rau, tind sa manifeste forma si aparenta vitalitatii sub chipul acestor entitati artificiale. Aceste entitati, totusi, sunt sub legea atractiei gandurilor, si merg numai acolo unde sunt atrase. Mai mult, ele pot fi neutralizate, si chiar distruse, de gandurile pozitive corect indreptate in modul cunoscut de oameni evoluati spiritual.

O alta, una chiar mare, clasa de astfel de entitati artificiale din astral, consta din ganduri-forme de fiinte supranaturale (!), izvorate din imagini mentale puternice, adesea repetate, ale persoanelor ce le creeaza – creatorul de obicei fiind inconstient de rezultat. De exemplu, o mama puternic religioasa, ce se roaga pentru influenta protectoare a ingerilor in jurul si asupra copiilor ei, si a carei imginatie religioasa puternica descrie acesti vizitatori ceresti ca fiind trimise alaturi de copii, creeaza adesea de fapt ganduri-forme de astfel de ingeri pazitori in jurul copiilor sai, carora le sunt date un anumit nivel de vibratii ale vietii si mintii din partea sufletului mamei. In acest fel, acesti ingeri pazitori, astfel creati, servesc la protejarea copiilor si ii avertizeaza de rau si impotriva tentatiei.

Multe mame pioase au implinit mai multe decat a realizat ea prin rugaciunile sale si dorintele sincere. Parintii timpurii ai bisericilor, occidentala si orientala, erau constienti de acest fapt, si in consecinta au interzis discipolilor sa foloseasca acest fel de rugaciune si gandire; desi ei nu au explicat adevaratul motiv pentru aceasta. Chiar dupa ce mama a ajuns in planuri mai inalte, amintirea ei iubitoare poate servi la mentinerea in viata a acestor entitati de gand- forma, si astfel servi la protectia celor iubiti.

Intr-un mod similar, multe „fantome de familie” au fost create si pastrate in existenta in acelasi fel, prin povestea repetata frecvent si credinta in realitatea lor, de la o generatie la alta. In aceasta clasa se afla faimoasele fantome istorice ce previn familiile regale sau nobile de apropierea durerii sau mortii. Familiarele fantome de familie trecand prin zidurile vechilor castele la anumite aniversari, se considera de obicei ca apartin acestei clase (desi nu este intotdeauna asa).

Multe case bantuite se explica in acest fel, astfel fantoma poate fi „fondata” de oricine familiar cu legile gandurilor-forme. Trebuie reamintit ca aceste entitati artificiale sunt pure creatii umane, si isi obtin aspectul si mintea din actiunea fortei gandului creatorilor lor. Gandul repetat, si crezul repetat, vor servi la mentinerea in viata si intarirea acestor entitati, altfel ele vor disparea cu timpul.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment

  1. Perfect adevarat! Putini oamnei constientizeaza ca tot ceea ce gindesc si simt ei in aceasta relitate iluzorie se transpune si apare ,ca rod al creatiei prin gind repetat, in alte planuri.Multi nu inteleg cu adevarat cum lucreaza Legea Atractitei sau altfel spus cum se aplica legea ‘tot ce se aseamana se aduna’,dar asta e,invatam incontinuu,incercam sa evoluam spiritual si Stim ca totul e bine.