Ingerii naturii sau zanele

Social Media

Cunoscuti si sub numele de zane, ingerii naturii sunt ingeri divini, asa cum sunt si ingerii pazitori si arhanghelii. Priviti cu suspiciune, oamenii nu cred in ei sau ii inteleg gresit. E adevarat ca, spre deosebire de ingerii pazitori si de arhangheli, acesti ingeri au ego. Sunt ingeri mai densi si traiesc mai aproape de Pamant.

Ingerii naturii, inclusiv zanele, constituie ajutoare ale lui Dumnezeu pentru mediul inconjurator. Ei protejeaza atmosfera, pamantul cu vegetatia sa, apele si animalele. Daca sunteti o persoana care iubeste si protejeaza mediul inconjurator, ingerii naturii va vor acorda mult respect; ba mai mult, daca va purtati frumos cu animalele, folositi substante netoxice, reciclati diverse materiale, acesti ingeri ai naturii vor fi incantati sa va ajute si sa lucreze impreuna cu dumneavoastra.

Ingerii naturii observa fiecare persoana cu care interactioneaza si cunosc nivelul ei de respect fata de mediul inconjurator. De indata ce incepeti sa comunicati cu ei, va considera printre cei care lupta impreuna pentru salvarea lumii.

Toti cei pentru care sustinerea vietuitoarelor si a mediului inconjurator constituie un scop in viata au intotdeauna in preajma lor ingeri ai naturii – pe langa ceilalti ingeri pazitori si ghizi spirituali. Nici acesti ingeri ai naturii nu incalca liberul arbitru al oamenilor. Interventiile lor sunt destul de limitate, vizand in mod deosebit prevenirea cauzelor ce duc la poluarea mediului inconjurator.


Social Media

7 Comments

 1. OK,da’ cu triculiciul padurii cum ramane?o fi si el inger sau……?
  Extraordinar,dupa ce au preluat TOATE sarbatorile „pagane” si le-au transformat in mari sarbatori „crestinesti”,vad acum ca atenteaza si la basmele populare celtice si nordice!
  Pai daca „cetim” aceste basme o sa vedem ca,aceste „zane” sau mai nou,ingeri ai padurii nu prea se comporta in relatia lor cu oamenii chia asa cum sunt descrise in acest articol,ci ,din contra ,o sa descoperim ca sunt fiinte considerate malefice si ca nu este prea bine sa ai de-a face cu ele.
  Dar nu este ceva nou,si Yahve impreuna cu toata sleahta de zei sangerosi si razbunatori din VT au fost transformati in Dumnezeul cel bun,propovaduit de Iisus din Nazaret(si care nu are a face cu zeii evreilor),netinand cont de avertismentele date de Iisus care spune clar cine este yahve si ceata lui de zei.
  Atentie cui va inchinati,nu va lasati inselati de asemenea povesti .
  Shalom!

Leave a Reply