Ingerii romantici pot ajuta relatiile de dragoste

3
6

Ingerii va pot ajuta in dragoste, indiferent daca sunteti deja implicati intr-o relatie stabila sau sunteti singuri. Daca va cautati sufletul pereche, „ingerii iubirii” va pot ajuta sa va gasiti fiinta speciala. O metoda puternica de a invoca ajutorul ingerilor este sa gasiti un loc linistit, in care sa nu fiti intrerupti si sa scrieti o scrisoare care poate sa inceapa in felul urmator:

“Dragi ingeri pazitori ai sufletului meu pereche

Apoi, revarsati-va preaplinul inimii adresandu-va ingerilor in acea scrisoare. Nu conteaza daca nu stiti cine este sufletul dumneavoastra pereche, pentru ca ingerii stiu oricum. Apoi, incheiati scrisoarea astfel:

“Stiu ca sufletul meu pereche ma cauta cu aceeasi ardoare cu care il caut si eu. Va multumim ca ne calauziti sa ne intalnim, sa ne iubim si sa traim o relatie plina de bucurie si de armonie, bazata pe respect reciproc, integritate, interese comune si iubire pasionata. Va multumim ca ne calauziti pe cai usor de inteles, astfel incat sa ne putem bucura de aceasta relatie acum”

Ingerii iubirii romantice pot, de asemenea, sa dea mai multa pasiune relatiilor deja existente. Cereti-le sa va ajute pe dumneavoastra si pe partener sa regasiti aspectele ludice, o componenta foarte importanta a iubirii. Ingerii spun ca multe cupluri se concentreaza excesiv asupra muncii si responsabilitatilor si ca trebuie sa-si faca timp pentru interactiuni in care sa domine jocul si iubirea, ingerii iubirii va pot ajuta sa gasiti timp pentru acest efort important si va pot asigura si energia necesara implinirii lui.

3 COMENTARII

 1. Draga mea, de obicei barbatii fac acel “prim pas” pe care-l astepti tu, abia in momentul in care sesizeaza un anumit interes si o anumita disponibilitate din partea femeii.
  Tebuieca prin mici gesturi, cuvinte, priviri sa-l lasi sa inteleaga ca-l apreciezi foarte mult, ca este ” interesant ” pentru tine.
  E foarte important sa nu cumva sa faci ceva exagerat ( cei timizi, cand se hoatarasc sa actioneze, uneori sar calul.)

  In plus e foarte important sa te raportezi cu putere la sentimentul de iubire. Traieste constient si cu putere acest sentiment.
  Cauta sa vizualizezi clar in inima si mintea ta cum imparatsesti in mod armonios cu fiinta iubita o relatie de iubire deplina, inaltatoare si implinitoare.
  Acest sentiment va radia din tine ca un magnet, atragand spre tine iubirea adevarata.
  Aplica cu incredere si sfaturile din acest articol, pentru ca sunt inspirate si bune.
  In plus poti sa-ti rogi propriul inger pazitor sa transmita prin ingerul pazitor al fiintei iubite, acesteia, gandurile si sentimentele tale de iubire.

  Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si inima !