Nu intalnim pe nimeni accidental! 5 tipuri de intalniri cu oameni, care se sincronizeaza perfect

In lumea frumoasa in care traim, fiecare intalnire serveste unui scop mai mare. Absolut nimic nu se intampla pur si simplu accidental.

Exista un fenomen misterios care apare adesea pe parcursul vietii, dar care nu poate fi explicat prin stiinta sau prin alte mijloace „normale”. Pare a fi un cliseu in a spune ca nu exista nicio coincidenta si ca totul se intampla pentru un motiv, dar exista un adevar profund in aceste cuvinte.

De-a lungul calatoriei care este viata, intalnim toate tipurile de oameni din mai multe culturi si medii, fiecare avand un scop diferit in promovarea dezvoltarii noastre. Unii oameni stau cu noi pentru totdeauna, avand un impact mai mare asupra vietii noastre decat ne-am fi putut imagina la prima intalnire aparent intamplatoare. Alti oameni, totusi, sunt atat de nesemnificativi incat abia ii observam. Fiecare dintre acesti oameni si conexiunile pe care ei le reprezinta, servesc unui scop, fie ca este pozitiv sau negativ – ne invata lectii care ne ajuta in viata.

Unele dintre aceste cai pe care trebuie sa le infruntam sunt mai dificile decat altele, dar si aceasta este o parte a vietii. Atat aventurile bune, cat si cele rele sunt importante pentru calatoria noastra – este cu adevarat un mister magic pe care il putem intalni.

Acestea sunt cele 5 tipuri de intalniri care se sincronizeaza perfect si pe care le veti avea cu oamenii in calatoria voastra:

1. Cei care ne trezesc. Multi oameni din viata noastra nu stau mult timp. Se opresc pentru a ne reaminti de scopurile, visele noastre si apoi se duc in calea lor. Universul ne trimite astfel de oameni astfel incat sa ne putem concentra pe obiectivele noastre si sa luam masuri pentru a le atinge.

2. Cei care ne reamintesc. In viata, intalnim oameni care ne impiedica sa ne despartim de calea noastra. Ei ne pastreaza pe drumul cel bun, spre succes si fericire. In timp ce acesti oameni se afla adesea temporar in vietile noastre, ei lasa un impact durabil asupra sufletelor noastre.

3. Cei care ne imping sa crestem. Anumiti oameni sunt profesori, oameni care ne arata uneori lectiile dificile care ne ajuta in dezvoltarea noastra. Acesti oameni ne vor invata lucruri pe care le-am fi incercat sa le invatam singuri.

4. Cei care ne ocupa spatiul. Unii oameni pe care ii intalnim sunt prezenti intr-o perioada atat de scurta incat par nesemnificativi. Indiferent daca intrati intr-o cafenea, intr-un autobuz sau pur si simplu dai peste ei in strada. Faceti mici discutii cu ei, dar nu faceti niciodata o legatura trainica.

5. Cei care stau. Un mic procent din cei pe care ii intalnim in viata noastra vor ramane cu noi pentru totdeauna. Acesti oameni sunt rari si de obicei greu de gasit, dar sunt de departe cei mai valorosi pe care ii vom intalni. Fie ca sunt prieteni apropiati sau rude, ei au cel mai mare impact asupra vietii noastre. Acesti oameni ne vor ridica atunci cand vom cadea si ne vor ajuta sa crestem. Numai prezenta lor este suficienta pentru a va impinge sa faceti lucruri care in general nu ar fi posibile. Pentru a gasi acesti indivizi rari, trebuie sa fiti rabdatori cu Universul –  ei vor veni mai devreme sau mai tarziu. Cand va conectati cu acesti oameni speciali, ei vor fi cu voi pentru totdeauna.

Be the first to comment

Leave a Reply