Steve Jobs a murit la 56 de ani. Marele vizionar, victima “industriei malefice a cancerului”

Social Media

Este extrem de trist sa vedem care este costul vietilor umane platite de societatea moderna pentru credinta sa falsa in medicina traditionala si in industria tratamentelor anti-cancer, in special. Vizionarul Steve Jobs, a murit azi, 6 octombrie 2011, la varsta de 55 de ani, dupa ce a fost tratat de cancer cu chemoterapie la Stanford Cancer Center din Palo Alto (California) si cu radioterapie in Elvetia (la Universitatea din Basel). In ultimele luni, miliardarul american a aparut in fotografii publice asemenea unei umbre: picioarele extrem de subtiri, obrajii trasi si lipsa oricarei greutati corporale sunt semnele clasice ale toxicitatii corpului ca urmare a tratamentelor cu radioterapie si chimioterapie. Cu alte cuvinte, moartea lui Steve Jobs a fost cauzata de multiplele tratamente toxice de radioterapie si chimioterapie. In final, Steve Jobs nu a putut schimba legile biochimiei. Atunci cand otravesti corpul, rezultatul este deteriorarea si moartea sa. Iar chimioterapia chiar nu merge! Pentru mai multe detalii despre chimioterapie, adica tratamentul care otraveste corpul, puteti citi aici: http://www.almeea.ro/chimioterapia-otravirea-trupului-sau-cum-fac-bani-marile-corporatii-din-suferinta-umana/.

E uimitor cum oameni geniali in domeniul lor de activitate (asa cum e Steve Jobs) inteleg atat de putin din fundamentele sanatatii umane. Steve Jobs a fost unul dintre cei mai mari vizionari ai timpurilor noastre, iar contributia sa in dezvoltarea industriei computerelor a fost una incredibila. Daca ar mai fi trait inca 20 de ani, nu exista nicio indoiala ca ar fi contribuit in aceasta lume intr-o forma si mai pozitiva. Dar, el a fost rapit din viata de toata „industria cancerului” creata de marile corporatii farmaceutice. Este un alt exemplu frustrant prin care medicina moderna a demonstrat cat de rau poate face societatii noastre. Ea fura din longevitatea indivizilor vizionari care au atat de mult de oferit lumii noastre, in termeni de creativitate si inovatie. Desigur, nu poti da vina pe aceasta industrie pentru cancerul dezvoltat de Jobs, acesta aparandu-i ca urmare a unei combinatii dintre deficiente nutritionale si expunerea la toxine de mediu.

In ultimele sale zile de viata, Steve Jobs si-ar fi oferit intreaga avere pentru un organ sanatos. Dar n-a putut, intrucat lucrurile nu merg asa. Cand e vorba de sanatate, nu mai ai parte de cea de a doua sansa. Poti sa ai parte de toate bogatiile lumii, cand toxinele iti invadeaza organismul, nu mai ai nicio sansa de scapare.

Si inca o chestie de invatat din moartea lui Steve Jobs: poti sa ai miliarde de dolari, ca atunci cand mori, nu iei nici macar un cent cu tine in mormant. Asta poate ne mai aminteste sa nu mai fim atat de materialisti in lumea aceasta…


Social Media

7 Comments

  1. Auzi… mare inovator…. cate ineptii poti sa spui. A fost un simplu manager sustinut de masoneria din spatele lui Apple. Toata vrajeala cu Apple a fost campania lor comerciala, nu au avut produse superioare altora.

    Sunt multe genii care fac bine pentru oameni, dar chiar pe speculantul ala il vezi tu geniu?

  2. Eu cred altceva. Stiu care este povestea vietii lui si de unde a plecat. Nu stau sa va povestesc aici, interesati-va. Parerea mea este ca ajunsese „mult prea departe”.Si aici intervine masoneria: poate nu a vrut sa lucreze pentru ei, si a vrut sa aduca doar beneficii lumii moderne. Masonii „s-au suparat” si „l-au exterminat” mai pe scurt.

1 Trackback / Pingback

  1. Steve Jobs n-a murit şi se plimbă pe străzile din Rio de Janiero! Cel puţin aşa ne apare într-un selfie... | Secretele lui Lovendal - Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

Leave a Reply