Cum sa va protejati de fiintele malefice care va dau cosmaruri noptile

Daca ati experimentat vreodata o energie negativa care va ataca in mijlocul noptii, sa stiti ca nu sunteti singurii. Acest lucru se intampla adesea in timpul „Orelor vrajitoarelor” – aproximativ intre 3 si 5 dimineata, atunci cand „valul” care desparte lumea noastra de lumea cealalta este cel mai subtire. Atunci, se deschid usile din alte taramuri, pe care nu le-ati dorit sa le deschideti.

Mai ales cei care au o orientare mai spirituala sunt „marcati” de forte negative care incearca sa opreasca evolutia lor spirituala; de aceea aceste entitati ii viziteaza. Exista exemple bine documentate de oameni care au experimentat ceea ce literatura parapsihologica le-a denumit „Incubus” sau „Succubus”. In legende, entitatile negative au primit tot felul de nume: „Mara” (in folclorul islandez), „Ogun Oru” (in Africa), „Djinn” (la musulmani), Kanashibari (la japonezi). Unii cred ca ar fi vorba de fiinte extraterestre rauvoitoare.

Indiferent cum preferati sa le numiti, ele sunt reale si va pot afecta chiar si fizic. Asa cum spuneam si mai sus, entitatile apar mai ales atunci cand incepeti o cale spirituala, cand explorati alte dimensiuni si realitati.

Dar ce puteti face daca va ataca demonii? Este important sa ramaneti cat se poate de calmi, deoarece aceste entitati se hranesc din frica. Urmatoarea afirmatie este una dintre cele mai puternice instrumente de protectie: „Sunt o fiinta suverana. Nu ma poti afecta. Pleaca acum!”

Mai sunt, totodata, si alte sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont:

1. Vizualizati o lumina alba in jurul fiintei voastre;
2. Puneti mai multe cristale de protectie in incaperea in care dormiti (turmalina este cel mai bun, la fel ca cele mai multe alte cristale de culoare neagra, ca onix, obsidian, hematit etc);
3. Ardeti salvie sau smirna in camera in care intentionati sa dormiti, pentru a curata atmosfera;
4. Inconjurati-va vizual in foc alb / lumina pura alba inainte de a va culca.
5. Cereti ajutorul ingerilor si lui Dumnezeu pentru a va proteja.

Be the first to comment

Leave a Reply