Chimioterapia, otravirea trupului, sau cum fac bani marile corporatii din suferinta umana

7
7

medicamente7Exista un medicament folosit in chimioterapia impotriva cancerului: se numeste Folotyn si, pentru o cura de chimioterapie, costa enorm de mult: 30.000 de dolari. Desigur, acest medicament nu vindeca deloc cancerul, dar ajuta o mare companie farmaceutica internationala sa scoata profituri uriase din comercializarea ei. Asa se intampla si cu celelalte citostatice; distrug complet sanatatea celor bolnavi de cancer si baga bani multi in conturile bancare ale marilor corporatii farmaceutice mondiale.

Tratamentele conventionale impotriva cancerului sunt o mare inselatorie: costa o multime de bani si nici macar n-ajuta la nimic. Nimeni nu s-a vindecat de cancer prin chimioterapie: nici macar o singura persoana. Nu exista un singur caz in istoria medicala care sa demonstreze clar si fara echivoc ca o persoana bolnava de cancer s-a vindecat complet datorita chimioterapiei. Si atunci, de ce se mai continua cu aceasta inselatorie? Raspunsul e simplu: pentru ca oamenii sunt pe moarte si sunt disperati! Ei sunt dispusi sa plateasca oricat pentru o speranta, oricat de mica ar fi.

Imaginati-va urmatoarea situatie: va aflati intr-o casa frumoasa, in care totul e perfect, cu exceptia unor rozatoare care v-au invadat casa. Pentru a scapa de ele, chemati in ajutor niste exterminatori, care va vor spune ca, pentru a va ucide niste rozatoare, o sa puna niste bombe in casa, care vor face niste explozii si care va vor distruge niste pereti, dar veti scapa de rozatoare! Ce veti face in acest caz? Ii veti da pe usa afara pe “specialistii exterminatori” si veti cauta alta solutie prin care sa scapati de aceste rozatoare. Puteti face o analogie si ganditi-va ca la fel este si chimioterapia: “exploziile” nu vor distruge doar celulele canceroase, le vor distruge si pe cele bune; asadar o parte din trupul celui bolnav (“casa” sa) va fi si el distrus. Asa cum au scris Gary Null si James Feast: “Dupa chimioterapie, speranta e ca acel cancer sa fie total mort, dar problema e ca persoana care a facut chimioterapia e si ea moarta pe jumatate, si, oricat ar mai trai, organismul ii va fi distrus”.

Efectele adverse ale chimioterapiei (varsaturile, caderea parului si scaderea in greutate) arata faptul ca trupul este foarte afectat, iar citostaticile sunt si citotoxice – adica ucid celule care sunt foarte active (e adevarat, si celulele canceroase), dar si celulele parului si celulele sistemului imunitar. Si chimioterapia nu e de ajuns, se mai foloseste si radiatia si operatia. Asa cum spune prof. Null in “Enciclopedia completa a vindecarii naturale”: “Este o strategie ‘omoara si arde’. Dupa ce organul afectat este indepartat, se otraveste corpul cu chimioterapie, si apoi se face si mai mult rau cu radierea”.

Si chirurgia poate face mai mult rau decat bine. De exemplu, biopsia, poate chiar raspandi mai repede celulele canceroase. Iar in ceea ce priveste radierea, si ea poate produce, in multe cazuri, multe efecte adverse.

Parerile expertilor despre chimioterapie

Pentru ca acest articol sa fie cat mai credibil, sa vedem impreuna care sunt parerile unor experti in chimiterapie, care au avut curajul sa-si expuna punctul lor de vedere asupra raului pe care il poate face aceasta.

“Chimioterapia iti otraveste corpul in incercarea de a ucide celule canceroase”

AZT este un medicament puternic folosit in chimioterapie. Dar el macelareste toate celulele corpului in mod efectiv, nu doar cele canceroase. Pacientul isi pierde parul, pierde din greutate, face pneumonii, are imunodeficienta severa, datorita gravei intoxicari celulare. Ucide o multime de celule bune.

“O a doua opinie” de Gary Null si James Feast, pag.429

“Sase luni de otrava”

In septembrie 1986, Anna, o pacienta bolnava de cancer, a decis sa puna capat tratamentului cu chimioterapie, in ciuda opozitiei oncologului ei. “Mintea mea se opunea gandului ca mai trebuia sa mai trec prin inca 6 luni de otravire a corpului” a spus ea. “Am promis trupului meu ca n-o sa-l mai trec prin alte reprize de chimioterapie”. Anne traieste si in ziua de azi…

“Dieta de prevenire”, de Michio Kushi & Alex Jack, pag. 131

“Chimioterapia e buna doar in cancerul testicular”

Intrucat pacientii avand cancer sufera efecte adverse ale chimioterapiei, acest tratament este nenecesar, uneori facand mai mult rau decat bine. Dr. Atkins afirma: “Doar in situatiile in care chimioterapia este eficienta si curativa, as recomanda-o. In general, e vorba de cancerul testicular”

Dr. Atkins in “Medicina alternativa” de Burton Goldberg

“Chimioterapia este citotoxica”

Citostaticile care au fost utilizate pentru chimioterapie si transplantele de organe, pot reduce raspunsul autoimunitar al organismului. Aceste medicamente sunt citotoxice; ele ucid celulele care sunt foarte active, si acestea sunt celulele albe.

“Preventia si tratamentul bolilor”, pag. 1373

“Chirurgia, chimiterapia si iradierea sunt ineficiente si periculoase”

Daca apare un cancer de prostata, medicina clasica ofera solutia prostatectomiei, adica indepartarea prostatei, chimioterapie si iradiere. Toate sunt ineficiente si adesea periculoase. Chirurgia, ca de exemplu biopsia, poate raspandi celulele canceroase, si adesea descreste potentialul sexual.

“Enciclopedia completa a vindecarii naturale” de Gary Null, pag.308

Care e rata de supravietuire a celor care fac chimioterapie?

In final, sa vedem niste statistici foarte interesante. Statistic, s-a determinat ca in primii 5 ani de supravietuire a bolnavilor de cancer, rata de succes a chimioterapiei este de circa 3% (adica pacientii care au facut chimioterapie au trait cu 3% mai mult decat cei care au refuzat-o). Dar…

1) In primii 3 ani, intr-adevar, rata de supravietuire al celor care au facut chimioterapie e mai mare decat cei care n-au facut asa ceva, dar, incepand din anul al patrulea, cei care n-au optat pentru chimioterapie, supravietuiesc mai mult decat cei care au optat, iar cu fiecare an de suprevietuire in plus, diferenta e in favoarea non-chimioterapiei.

2) In acest studiu s-au luat in considerare doar cele 2 alternative: daca au facut chimioterapie sau nu. Insa, intre cei care n-au facut chimioterapie, exista un procent semnificativ al celor care n-au incercat nicio alternativa naturista cu privirea la boala lor. Daca s-ar fi luat in calcul cei care au incercat alternative naturiste vs pacientii cu chimioterapie, s-ar fi observat ca rata de supravietuire este mult mai mare in cazul pacientilor cu terapii naturiste.

Puteti pune pariu ca aceasta comparatie nu va fi facuta publica niciodata, pentru a nu afecta profiturile marilor corporatii farmaceutice mondiale. Pentru ca, traim intr-o lume materialista, nu-i asa?

7 COMENTARII

  1. […] Este extrem de trist sa vedem care este costul vietilor umane platite de societatea moderna pentru credinta sa falsa in medicina traditionala si in industria tratamentelor anti-cancer, in special. Vizionarul Steve Jobs, a murit azi, 6 octombrie 2011, la varsta de 55 de ani, dupa ce a fost tratat de cancer cu chemoterapie la Stanford Cancer Center din Palo Alto (California) si cu radioterapie in Elvetia (la Universitatea din Basel). In ultimele luni, miliardarul american a aparut in fotografii publice asemenea unei umbre: picioarele extrem de subtiri, obrajii trasi si lipsa oricarei greutati corporale sunt semnele clasice ale toxicitatii corpului ca urmare a tratamentelor cu radioterapie si chimioterapie. Cu alte cuvinte, moartea lui Steve Jobs a fost cauzata de multiplele tratamente toxice de radioterapie si chimioterapie. In final, Steve Jobs nu a putut schimba legile biochimiei. Atunci cand otravesti corpul, rezultatul este deteriorarea si moartea sa. Iar chimioterapia chiar nu merge! Pentru mai multe detalii despre chimioterapie, adica tratamentul care otraveste corpul, puteti citi aici: http://www.almeea.com/chimioterapia-otravirea-trupului-sau-cum-fac-bani-marile-corporatii-din-sufer…. […]

  2. […] obtinute din ineficienta si costisitoarea chimoterapie (cititi mai multe in acest articol: http://www.almeea.com/chimioterapia-otravirea-trupului-sau-cum-fac-bani-marile-corporatii-din-suferi…). Ce va face Big Pharma? Probabil ca va ridiculiza aceste […]

  3. […] obtinute din ineficienta si costisitoarea chimoterapie (cititi mai multe in acest articol: http://www.almeea.com/chimioterapia-otravirea-trupului-sau-cum-fac-bani-marile-corporatii-din-suferi…). Ce va face Big Pharma? Probabil ca va ridiculiza aceste […]