Secretele dezvaluite ale crucii egiptene Ankh si proprietatile sale energetice

Social Media

crucea egipteanaOricine este familiarizat cu istoria Egiptului antic a vazut frecvent pe papirusuri cum faraonii tin in maini „ceva” de metal care seamana cu o cruce crestina. Desi simbolul egiptean este asemanator cu cel crestin, totusi, la o analiza mai detaliata se observa diferentele. Ea poarta numele de „crucea Nilului” sau „ankh”, asa cum era ea cunoscuta de egipteni.

Exista mai multe teorii despre ce ar putea reprezenta acest simbol si de ce era el folosit de faraoni, care se pare ca il tineau intre degete. E posibil ca acest ankh sa fie un fel de mecanism de extragere a energiei din mediul inconjurator si de transformare in corpul faraonului, sau invers, de reducere a excesului de energie din corpul faraonului si de trimitere a energiei daunatoare in spatiu.

Crucea Nil este un fel de antena de transformare, care este capabila sa medieze transportul de incarcare statica si este complet indiferenta in ceea ce priveste compozitia materialelor omogene sau eterogene. De exemplu, incarcarea statica transmisa prin simbolul Ankh se poate face de la o bucata de metal, la o piatra si apoi la o fiinta vie.

Trupul uman, de obicei, are nevoie de energie cat mai mare. Totusi, consumul excesiv de energie poate provoca efecte negative asupra sanatatii. Ei bine, se pare ca aceasta cruce egipteana tocmai aceasta proprietate are, aceea de a echilibra nivelul energetic al trupului uman si de a pastra armonia. Ce-i in exces se elimina, ce lipseste, se adauga.

Mai multe detalii si cercetari in aceasta privinta, gasiti in cadrul acestui articol de pe site-ul miroslavprovod.com.

 


Social Media

1 Comment

Leave a Reply