Home ReligieArtefacte religioase Secretele dezvaluite ale crucii egiptene Ankh si proprietatile sale energetice

Secretele dezvaluite ale crucii egiptene Ankh si proprietatile sale energetice

by admin
287 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

crucea egipteanaOricine este familiarizat cu istoria Egiptului antic a vazut frecvent pe papirusuri cum faraonii tin in maini “ceva” de metal care seamana cu o cruce crestina. Desi simbolul egiptean este asemanator cu cel crestin, totusi, la o analiza mai detaliata se observa diferentele. Ea poarta numele de “crucea Nilului” sau “ankh”, asa cum era ea cunoscuta de egipteni.

Exista mai multe teorii despre ce ar putea reprezenta acest simbol si de ce era el folosit de faraoni, care se pare ca il tineau intre degete. E posibil ca acest ankh sa fie un fel de mecanism de extragere a energiei din mediul inconjurator si de transformare in corpul faraonului, sau invers, de reducere a excesului de energie din corpul faraonului si de trimitere a energiei daunatoare in spatiu.

Crucea Nil este un fel de antena de transformare, care este capabila sa medieze transportul de incarcare statica si este complet indiferenta in ceea ce priveste compozitia materialelor omogene sau eterogene. De exemplu, incarcarea statica transmisa prin simbolul Ankh se poate face de la o bucata de metal, la o piatra si apoi la o fiinta vie.

Trupul uman, de obicei, are nevoie de energie cat mai mare. Totusi, consumul excesiv de energie poate provoca efecte negative asupra sanatatii. Ei bine, se pare ca aceasta cruce egipteana tocmai aceasta proprietate are, aceea de a echilibra nivelul energetic al trupului uman si de a pastra armonia. Ce-i in exces se elimina, ce lipseste, se adauga.

Mai multe detalii si cercetari in aceasta privinta, gasiti in cadrul acestui articol de pe site-ul miroslavprovod.com.

 

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Anonim 27 august 2015 - 10:59

Dr ce proprietati energetice..malefice!Este un fel de simbolsatanic,ai mai zice si cruce profanata

Leave a Comment