marți, decembrie 6, 2022
AcasăUncategorizedOficialii rusi interzic yoga in tara pentru ca ar avea caracter ocult!

Oficialii rusi interzic yoga in tara pentru ca ar avea caracter ocult!

Oficialii rusi interzic yoga in tara pentru ca ar avea caracter ocult!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

yogaOficialii din centrul orasului rus Nizhnevartovsk au anuntat ca vor interzice toate cursurile de yoga din facilitatile private si municipale, ca parte a unui proces de reprimare a „cultelor religioase”, scrie site-ul Time.com.

In conformitate cu publicatia „Moscow Times”, proprietarii a doua dintre principalele studiouri de hatha-yoga din oras au primit scrisori de la oficialii guvernamentali care le-au atras atentia ca trebuie sa opreasca imediat cursurile lor, deoarece practica yoga ar putea raspandi noi culte si miscari religioase.

Cursurile de yoga s-au mai tinut, de asemenea, si pe un stadion si intr-o sala publica din Nizhnevartovsk. De aceea, sefii departamentelor locale pentru cultura fizica si educatie au primit, de asemenea, aceste scrisori de asemenea, in care yoga era descrisa ca fiind „legata indisolubil de practicile religioase” si ca are un „caracter ocult” distinct.

Hatha Yoga se bazeaza pe traditia hindusa, dar este in mare parte practicata ca un exercitiu fizic care promoveaza flexibilitatea si respiratia profunda.

Yoga nu este privita cu ochi buni de oficialii rusi. Anul trecut, ministrul adjunct de externe Serghei Riabkov a declarat agentiei de stiri Interfax ca americanii suparati de anexarea Crimeii ar trebui sa „petreaca mai mult timp in aer liber” si „sa practice yoga”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

4 Comments