Iata cum va puteti creste vibratiile personale, pentru a avea o viata cat mai fericita!

vibratii inalteStiinta moderna a ajuns la concluzia ca tot ceea ce exista in Univers este format din vibratii. Cresterea vibratiilor cuiva este un mod eficient de a trai o viata mai echilibrata si fericita, si, de asemenea, o modalitate de a trimite energie pozitiva in Univers. Daca cineva emite o vibratie sau frecventa mai mica, nimeni nu va trai cu adevarat in armonie si echilibru si nimeni nu va experimenta o viata mai linistita si fericita.

In acest articol, va propunem cateva sfaturi pentru a va ridica vibratiile proprii:

Fiti constienti de gandurile pe care le aveti

Este imperativ de a fi vigilenti pentru toate gandurile obisnuite care va intra in cap. Poate fi dificil la inceput sa fiti constienti de multe ganduri care va bombardeaza in mod constant mintea, dar puteti incepe sa observati gandurile negative, pentru a le inlocui cu gandurile pozitive. Sa aveti tot timpul un gand pozitiv in mintea voastra, un gand care sa va faca fericiti, si cu care sa-l inlocuiti ori de cate ori va apare cate un gand negativ in minte. Cheia pentru aceasta substituire este aceea de a petrece cat mai mult timp cu ganduri pozitive si cat mai putin timp cu ganduri negative. Astfel, nivelul de vibratie va fi imbunatatit.

Ganditi-va bine inainte de a vorbi

Daca, de exemplu, sunteti in cautarea unei noi relatii, nu spuneti lucruri de genul „eu nu-mi pot gasi persoana potrivita pentru mine.” Daca vorbiti asa, exact acest lucru veti obtine. Obtineti ceea ce spuneti si ganditi. Chiar daca anterior nu ati avut prea mult succes in gasirea persoanei potrivite, acest lucru nu conteaza. Schimbati-va cuvintele, iar viata voastra se va schimba si ea.

Feriti-va de oamenii negativi

Acesti oameni au un nivel foarte scazut de vibratii, iar vibratiile lor pot avea un impact negativ asupra nivelului vostru de vibratii. Amintiti-va de faptul ca intreg campul bioenergetic al unei persoane se poate extinde la mai multi metri in jurul sau. Inconjurati-va de persoane cu vibratii inalte; iar, daca nu puteti lucrul acesta, inconjurati-va de lumina alba, daca simtiti ca o asemenea energie poate avea un efect negativ asupra voastra.

Petreceti mult timp in meditatie

Faceti plimbari prin paduri sau in mijlocul naturii, departe de oras si de zgomot. Stati cat se poate de mult departe de agitatia cotidiana si a orasului, golindu-va mintea de gandurile obisnuite. Aceasta este o modalitate foarte buna care va ajuta la cresterea vibratiilor personale. Daca nu puteti sa va plimbati in natura, stati in camera si ascultati cat mai mult muzica linistitoare, concentrandu-va pe sunete.

Fiti constienti de gandurile, cuvintele si actiunile proprii

Tot ceea ce faceti se va intoarce la voi intr-un fel sau altul, asa ca tratati-i pe altii asa cum v-ati trata pe voi insiva. Daca ii veti trata pe cei din jurul vostru cu multa compasiune, veti atrage in viata oameni pozitivi si oportunitati, dar va veti creste si vibratiile.

Evitati televiziunea, radioul si mass-media in general

Este deosebit de important sa evitati toate programele de stiri, deoarece va fac mult rau la nivel vibrational. Prin vizionarea televizorului, veti ajunge sa absorbiti atat de multa energie negativa, incat subconstientul vostru va deveni confuz, iar in interior veti trai cu un sentiment de frica. Acest lucru va avea un impact dezastruos asupra nivelului de vibratii.

Fiti optimisti cat puteti de mult

Acest lucru poate fi dificil, mai ales atunci cand aveti probleme, dar nu uitati ca, ramanand pozitivi, optimisti, va pastrati vibratia ridicata, iar pana la urma problemele se vor risipi si rezolva mai repede.

 

1 Comment

Leave a Reply