Secretele prevenirii cancerului ne sunt dezvaluite de celebrul chirurg roman Leon Danaila

Social Media

Celebrul doctor chirurg Leon Danaila a povestit la TV tot ce stie el despre boala crunta: cancerul. Acesta spune ca se poate preveni daca suntem pozitivi.

”Faceam treaba cum rasarea soarele. Vara uneori stateam la umbra. Au fost nopti in care am dormit pe camp. Cu metodele moderne care exista care pot vindeca anumite cancere. La ora actuala nu se stie daca se le bombardezi cu chimioterapie sau sa le operezi. Ele se multiplica foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult.

Imunoterapia inseamna un om optimist, imunitatea lui creste. Starea depresiva scade imunitatea organismului. Eu nu am vazut tratament naturist sa vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie sa faci ce-ti place”, a declarat Leon Danaila pentru de la Antena Stars, potrivit one.ro.

Leon Danaila nu crede in tratamentele naturiste pentru vindecarea cancerului. Pentru prevenirea acestei boli crunte, din spusele lui Leon Danaila, trebuie sa avem o alimentatie sanatoasa si sa fim foarte optimisti.

Sursa: bzi.ro


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply