Home Spiritualitate teoreticaEnciclopedie spirituala Protejarea de atacurile energetice malefice cu ajutorul aurei

Protejarea de atacurile energetice malefice cu ajutorul aurei

by admin
254 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

aura99Printre cele mai vechi practici de ocultism, se numara si instructiunile care privesc cladirea si mentinerea aurei protective a individului, prin care acesta devine imun la influentele fizice, mentale, psihice sau spirituale nedorite. Aceasta invatatura este atat de importanta, incat este regretabil faptul ca scriitori de data recenta nu au scris mai mult pe marginea acestui subiect. Problema cu multi dintre acesti scriitori este ca par ca inchid ochii la lucrurile neplacute din viata si se concentreaza numai asupra celor placute. Aceasta este insa o greseala, caci ignoranta nu a fost niciodata o virtute, iar sa intorci spatele cand dai de lucruri neplacute nu inseamna intotdeauna ca le si distrugi. Orice invatatura care nu include instructiuni referitoare la liniile protective e incompleta si inadecvata.

Culoarea rosie in aura protejeaza impotriva bolilor

Protectia aurica protectoare consta in incarcarea aurei cu magnetism vital si culoare, care vor tinde sa respinga nu numai contagiunea fizica a persoanelor bolnave, ci si, ceea ce este mai important, contagiunea mintii si sentimentelor lor. Aceasta protectie este posibila din cauza umplerii aurei cu vibratiile de sanatate si forta fizica, prin imaginile mentale ale nuantelor de rosu care mentin viata si prin exercitiul mintii in directia gandului de forta si de putere. Aceste doua lucruri vor tinde sa creasca semnificativ aura de rezistenta a fiecarei persoane, acestea putand sa indeparteze influentele maladive care ii afecteaza pe altii.

Aura doctorului sau vindecatorului de succes, in prezenta bolii, va presupune invariabil prezenta in aura a unui rosu stralucitor si pozitiv, insotita de vibratiile mentale de vigoare, putere si incredere, precum si de absenta fricii. Acest lucru, pus in legatura cu cercul auriu, se va dovedi de mare importanta pentru vindecatori, doctori, infirmiere, etc., precum si pentru cei care intra in contact intim cu persoanele bolnave.

Culoarea portocalie-galbena in aura protejeaza impotriva atacurilor mentale

De o importanta la fel de mare se bucura si incarcarea aurei cu vibratiile de protectie mentala, respectiv cu vibratiile de portocaliu, galben si alte culori similare. Acestea sunt culorile intelectului, iar atunci cand aura este incarcata si umpluta cu ele, actioneaza ca o protectie impotriva altora de a convinge pe cineva sa actioneze impotriva vointei sale, prin argumente sofistice, rationamente plauzibile, imagini inselatoare etc. Ii ofera individului un fel de iluminare mentala, accelerand facultatile perceptive si luminand intelectul si puterea de judecata, pentru ca in final sa confere un contur bine definit al replicii spirituale si a raspunsului.

Daca veti adopta atitudinea mentala pozitiva si corecta si va veti umple aura cu vibratiile portocaliului-galben mental, eforturile mentale ale celorlalte persoane se vor lovi de aura voastra, sau, vor aluneca pe aura ca apa pe spatele ratei. Este bine sa va ganditi in permanenta la capul vostru inconjurat in asemenea momente de o aura aurie sau de un halo – gandul acesta se va dovedi la fel de eficace ca o casca protectoare impotriva asaltului intelectului sau argumentelor celorlalti.

Culoarea albastra din aura – pentru protectia emotionala a individului

Si, din nou, exista si o a treia forma de aura protectoare, si anume protectia naturii emotionale a individului – acest lucru este de maxima importanta daca ne gandim cat de des actionam sub imboldul emotiilor si mai putin sub imperiul intelectului sau ratiunii. Sa-ti aperi emotiile inseamna, ca sa spunem asa, sa-ti aperi cel mai intim suflet. Daca ne putem proteja sentimentele si latura emotionala, vom fi in stare sa ne folosim puterea de a rationa si intelectul mult mai eficient, asa cum stim cu totii din experienta. Ce culoare trebuie sa folosim in aceasta forma de protectie aurica? Care este culoarea protectiva emotionala? Albastrul, bineinteles. Albastrul controleaza aceasta parte a trupului si a mintii, iar noi, lasandu-ne ridicati de vibratiile de albastru deschis, lasam in urma emotiile si sentimentele inferioare si suntem purtati in sferele superioare ale sufletului. Aici, vibratiile si influentele acelea meschine nu ne pot ajunge. In acelasi fel, aura colorata in albastru va actiona ca un fel de armura care ne protejeaza de contagiunea pasiunilor si sentimentelor ieftine ale altora.

Daca sunteti expusi la influente malefice sau la contagiunea acelor emotii si dorinte inferioare, va va prinde bine sa va insusiti arta umplerii aurei cu tonurile deschise de albastru. Ocupati-va cu studiul nuantelor de albastru stralucitor si limpede si veti alege instinctiv nuanta care se potriveste cel mai bine cu nevoile voastre. Natura ne ofera cunoasterea instinctiva, nu trebuie decat s-o cautam si s-o aplicam atunci cand am gasit-o. Aura invatatorilor de o inalta moralitate, marilor preoti si predicatori, a ocultistilor luminati, de fapt a tuturor oamenilor cu idealuri inalte care traiesc printre indivizii inferiori din punct de vedere moral, este intotdeauna incarcata cu un albastru clar si frumos, care actioneaza ca un scut pentru ei in momentul in care sunt expusi la contagiune morala sau emotionala.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

DRAGOS 31 martie 2010 - 21:35

Protectia energetica sau mai nou psihotronica(impotriva undelor radio mai ales) se face prin o bratara de cupru pusa la mana (va rog sa nu radeti, nu este gluma), acesta bratara de cupru protejeaza cele 7 chakre ale corpului (sau cele 7 culori), aceste nu mai fiind bruiate de alte surse(gen unde radio).

Razvan 1 aprilie 2010 - 12:24

Bratarile din cupru au in general proprietati medicinale in sensul ca daca porti bratari, lantisoare, cercei sau pandative din cupru atunci corpul asimileaza din acestea in jur de 15 grame de cupru in vreo 30 de zile lucru ce ajuta la vindecarea artritei, bolilor de piele etc la fel cum bratarile magnetice ajuta la circulatia sangelui in organism. Ma indoiesc sa aiba si rol de absorbire a undelor radio . Pentru aceasta e nevoie de bratara special conceputa ca si o bobina pentru ca in general bobinele absorb in radiocomunicatii undele electromagnetice asta daca privim la absurd treaba pentru ca situatia sta putin mai diferit intr-un circuit receptor de unde radio….bobina capteaza dar nu inmagazineaza iar un simplu fir de cupru nu protejeaza decat daca faci plase de cupru eventual.

DRAGOS 1 aprilie 2010 - 18:32

Domnule razvan, o bratara simpla doar iti tin cele 7 chakre active, asta am spus si cu chakrele active la maxim si astfel nu te poate afecta nimic energetic. Cat despre bobine spirele goale capteza campurile lectromagnetice, corect, dar, cand o spira, cum este bratara, cand este pusa la mana, are efect de bruiere a unelelor radio ce calatoresc prin spatiu.

mihai 23 august 2013 - 10:28

Buna…sunt placut impresionat de articol…intradevar cand porti bratari din cupru se schimba ceva in tine…la nivel mental…fizic… Sunt un artizan din Cluj si realizez bijuterii din cupru si pietre semipretioase ….cine e interesat sa mi vada lucrarile va invit cu placere : ***** …

Editat de admin: Pentru reclama, va rog email la: almeea2008@yahoo.com

Leave a Comment