Secretele cristalelor din Atlantida

Social Media

In controversata carte „Inuak: Reptilianul din mine”, ni se vorbeste despre atlanti, care conform autorului, aveau niste cristale uriase cu ajutorul carora puteau schimba materia. Ei puteau interveni in planul material: puteau face ploaie, soare, grane, apa, puteau comunica cu cei de pe alte planete, puteau face aproape orice.

Se spune ca atlantii aveau 20 de cristale, insa erau de diferite marimi, culori si fiecare avea un scop precis. Cristalele nu erau de pe Terra, ci erau aduse de pe alte planete. Ele erau cristale naturale, dar erau prelucrate. Ele se aflau prinse de niste placi metalice uriase, care aveau posibilitatea sa se roteasca. Prin rotirea lor ele generau un camp de forta care le facea sa prinda viata. Era ca si cum erau vii. In momentul rotirii prin centrul cristalului, incepea sa curga o energie colorata, care urca pana sus. Cand aceasta ajungea in varf, incepeau sa se activeze si chakrele; cate una pe rand, de jos in sus. Fiecare chakra era in culoarea ei specifica, asa cum o stim si astazi.

Cristalul capata o forta proprie, ca o energie uriasa. Cu ajutorul lui puteai face ce vroiai, caci el avea proprietatile Matricei. Cristalul respectiv nu functiona in permanenta, ci numai cand era necesar. In rest, statea in adormire.

Atlantii faceau ce doreau cu aceste cristale. Ele erau folosite la comunicarea cu alte fiinte din galaxie, la modificarea climei, la programari, la protectie, la aflarea Adevarului, la meditatii si la multe alte lucruri. Erau un fel de calculator urias, dar care avea puterea de a interveni in materie.

Cristalele erau programate doar sa faca bine, nu si rau. S-a incercat polarizarea lor in sens invers, dar acest lucru a dus la nimicirea Atlantidei.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply