Cu ajutorul cristalelor puteti vedea inregistrarile trecute ale omenirii si Universului!

cristale 7Cristalele au o extraordinara putere de a ne influenta mintea si spiritul. In acest articol va vom prezenta un articol despre cum sa intram intr-o dimensiune transcendentala a mintii. In cristale sunt multe coridoare, in multe dimensiuni ale mintii. Pentru cei care cauta intelepciunea erelor trecute, oferim aceasta usa deschisa.

Asezati-va intr-o pozitie comoda, cu cristalul in mana stanga. Inchideti ochii. Imaginati-va cristalul in fata, marindu-se pana ajunge cat o casa. Intrati in el. Inaintati spre usa pe care scrie “Coridorul Cunoasterii”. Intrati si priviti in jur. Este o biblioteca imensa cu randuri intregi de cristale asezate pe rafturi in loc de carti. In aceste cristale se afla toata cunoasterea Universului.

Puteti obtine orice informatie doriti. Ganditi-va la subiectul respectiv si cristalul corespunzator va incepe sa clipeasca. Luati cristalul si tineti-l in maini. In fata, ca pe un ecran mare, va vor aparea informatiile din cristal. Veti trai datele ca si cand v-ati afla cu adevarat acolo. Dupa ce ati terminat, puneti cristalul la loc pe raft.

Lasati reportofonul sau “inregistratorul de pe telefon” deschis si, daca puteti, descrieti ceea ce vedeti. Daca nu, incercati sa va amintiti dupa aceea tot ce puteti. Unii au numit toate aceste inmagazinari informationale Documentele Akashice

2 Comments

Leave a Reply