Cu ajutorul cristalelor puteti vedea inregistrarile trecute ale omenirii si Universului!

Social Media

cristale 7Cristalele au o extraordinara putere de a ne influenta mintea si spiritul. In acest articol va vom prezenta un articol despre cum sa intram intr-o dimensiune transcendentala a mintii. In cristale sunt multe coridoare, in multe dimensiuni ale mintii. Pentru cei care cauta intelepciunea erelor trecute, oferim aceasta usa deschisa.

Asezati-va intr-o pozitie comoda, cu cristalul in mana stanga. Inchideti ochii. Imaginati-va cristalul in fata, marindu-se pana ajunge cat o casa. Intrati in el. Inaintati spre usa pe care scrie „Coridorul Cunoasterii”. Intrati si priviti in jur. Este o biblioteca imensa cu randuri intregi de cristale asezate pe rafturi in loc de carti. In aceste cristale se afla toata cunoasterea Universului.

Puteti obtine orice informatie doriti. Ganditi-va la subiectul respectiv si cristalul corespunzator va incepe sa clipeasca. Luati cristalul si tineti-l in maini. In fata, ca pe un ecran mare, va vor aparea informatiile din cristal. Veti trai datele ca si cand v-ati afla cu adevarat acolo. Dupa ce ati terminat, puneti cristalul la loc pe raft.

Lasati reportofonul sau „inregistratorul de pe telefon” deschis si, daca puteti, descrieti ceea ce vedeti. Daca nu, incercati sa va amintiti dupa aceea tot ce puteti. Unii au numit toate aceste inmagazinari informationale Documentele Akashice


Social Media

2 Comments

  1. Lucrurile nu merg chiar asa… Intii va trebui sa va concentrati… asta nu inseamna sa va incordati muschii sau sa vi se umfle venele de la timple. Exact invers… adica va trebui sa va relaxati atit de mult incit sa ajungeti in starea de dinaintea somnului profund(Starea Alfa- cei care cunosc sunt 4 tipuri de unde emise de cutia craniana… Alfa, Beta, Delta si Tetha). O data ajunsi aici veti incerca sa aflati ceea ce va intereseaza. Nu va faceti mari iluzii. Nimic nu o sa va apara in scris sau in imagini concrete cunoscute… insa cu timpul veti avea la dispozitie o imensa cantitate de informatii. Acestea vor fi de natura senzitiva. Senzatii foarte usoare de cald, rece, bine, calm, etc. Cu timpul veti invata sa va folositi de ele, si va vor ajuta sa puteti face bine. Nu veti putea sa faceti ceea ce v-ati propus in toate cazurile, nu vi se va permite intotdeauna. Nu insistati. Nu veti fi recompensati personal cu nimic. Nu incercati sa va tratati singuri, nu veti reusi, insa in a face bine altora va merge de minune. Nu incercati sa profitati in nici un fel de binele facut. Daca veti incerca sa profitati, veti fi pedepsit si atras de partea negativa. Incercati sa nu spuneti nimanui despre ceea ce faceti, altfel va vor asalta ca la Meca si nu veti avea timp nici sa respirati. Invidia va fi mare si ginduri rele vor fi in dreptate impotriva voastra. Nu le veti putea face fata. Veti fi atras in zone din care nu veti mai putea iesi basma curata. Cel mai bine, incercati sa faceti bine, in mod discret. Bucuria care o veti simti pentru binele facut va fi imensa.

Leave a Reply