Cristalele furnizeaza energie si va refac sanatatea! O metoda simpla pentru a beneficia de puterea vindecatoare a cristalelor!

Omul nu este doar trup sau minte sau spirit. El este toate acestea si trebuie sa fie tratat ca intreg, nu ca parti separate. Singurul numitor comun al fiintelor umane este acela ca sunt forme de energie. Vindecarea inseamna echilibrarea energiei. Daca putem echilibra energiile tuturor corpurilor, putem avea sanatate, armonie si bucurie.

Cheia oricarei vindecari este energia. Orice blocheaza sau priveaza o celula de energie o va slabi. Cand o celula este slabita, ea emite un semnal catre creier cerand energie pentru a-si ameliora starea. In esenta ea spune: “Ajutor! Imi scade energia. Trimite-mi cat imi trebuie ca sa ma refac!” Daca creierul are suficienta bioenergie in rezerva si daca aude clar semnalul, el va trimite cantitatea de energie necesara celulei care o va folosi in procesul de refacere, intretinere, intinerire si inlocuire. Cand acest proces atinge un anumit nivel de refacere automata, semnalul de durere nu mai este necesar si incepe sa scada sau inceteaza.

Cristalele furnizeaza energie. Ele nu au efecte secundare negative. Ele dau celulelor ceea ce le trebuie pentru a-si reface si intretine sanatatea.
Cand mintea este conectata la cristale, acestea actioneaza ca un amplificator pentru a mari procesul de vindecare.

Energia cristalelor poate fi folosita pentru a preincarca o zona inainte de interventii chirurgicale in scopul reducerii traumei suferite de celule si se poate folosi dupa interventia chirurgicala pentru a inlocui pierderea de energie antrenata de trauma respectiva.

Medicamentele si chirurgia actioneaza prin corpul fizic. Cristalele amplifica si deschid toate nivelele mintii, emotiei, spiritului si trupului. Conditia fizica a fiintelor umane este creata de gandurile si emotiile emise de ele sau absorbite de la ceilalti. Pentru o vindecare durabila este nevoie de echilibrarea si stabilizarea tuturor nivelelor. Daca este posibil, trebuie sa se acceada la programul (sau cauza) care a creat dezechilibrul fizic sau boala si acest program trebuie schimbat.

Cristalele pot aduce mintea in zona sugestiei, unde aceasta poate fi programata sa creeze modificari fizice. Tinand un cristal de cuart pe corp, se produce o cantitate mai mare de unde cerebrale alfa. Prin puterea imaginatiei voastre de a va proiecta in cristal, mintea incepe sa functioneze in frecventa undelor cerebrale alfa. Alfa este nivelul mental/cerebral unde incepe sugestibilitatea computerului mintii subconstiente. La acest nivel puteti gasi si schimba vechile programe cauzale. Reprogramarea poate elimina cauza unei imbolnaviri si, prin sugestii adecvate, accelereza procesul vindecarii.

Pentru a fi si mai eficiente, metodele medicale standard trebuie asociate cu alte metode de tratament. Medicamentele si chirurgia sunt importante, dar bazandu-ne numai pe aceste metode nu obtinem intotdeauna rezultatele dorite. Daca s-ar folosi cristalele pentru cresterea posibilitatilor de vindecare, comunitatea medicala ar avea mult de castigat dintr-o asemenea alianta.

Pentru a beneficia cel mai mult de puterea combinata a cristalelor, folositi ORGONII CRYSTAL (ii puteti gasi AICI si contin multe tipuri de cristale si pietre semipretioase):
* cristale sodalit;
* cristale carneol;
* cristale apatit;
* cristale turcoaz;
* cristale malachit;
* cristale coral;
* cristale ametist;
* cristale citrin;
* cristale de jasp.

Incercati acesti orgoni si veti fi mult mai sanatosi! Nu uitati sa vizitati aceasta pagina: http://www.orgoni.ro/category/orgoni-crystal/

Be the first to comment

Leave a Reply