Cum sa intrati in contact cu „ingerii pazitori” cu ajutorul cristalelor

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Avem cu totii ghizi spirituali sau ingeri pazitori. Ei sunt glasurile care va avertizeaza asupra primejdiei si va soptesc raspunsuri la problemele voastre. Ei va fac sa intrati in librarie, sa luati o carte la intamplare, s-o deschideti si sa va treziti citind o pagina unde se afla informatia pe care o cautati. Pe ei ii vedeti in vis, ei sunt ultimele voci pe care le auziti inainte de trezire. Ei se ocupa de calauzirea voastra si va ajuta sa hotarati ce trebuie pentru viata voastra.

Puteti comunica in mod constient cu ei. Le puteti pune intrebari si veti obtine raspunsuri. Cu cat ii folositi mai mult, cu atat veti avea rezultate mai bune. Cum? Una din metode este cu ajutorul cristalelor.

Asezati-va intr-o pozitie comoda, cu picioarele pe covor. Tineti un cristal in mana stanga si inchideti ochii. Vedeti cristalul cu varful in sus. Apropiati-va de el. Pe masura ce va apropiati, cristalul se mareste pana ajunge cat o casa. Este o usa deschisa. Intrati si priviti in jur. Lumina coboara din tavan, reflectata pe pereti si podea. Cum arata peretii? Cum vi se pare podeaua? Simtiti temperatura. Mirositi interiorul cristalului. Ascultati sunetele cristalului. Simtiti peretii si podeaua. Cum sunt aceste suprafete? Definiti realitatea senzoriala a interiorului cristalului. Mergeti spre centru, unde se afla scaunul vostru. Priviti-l. Ce forma are? Ce tesatura si ce materiale sunt folosite? Asezati-va pe el. Este cel mai comod scaun pe care ati stat vreodata. In fata voastra mai sunt doua scaune. Intra un barbat si o femeie si se aseaza pe scaune.

Priviti-l mai intai pe el. Ce culoare are parul lui? Cam ce varsta credeti ca are? Cu ce este imbracat? Are barba sau este ras? Cum il cheama? Acum, priviti femeia. Cati ani are? Ce culoare are parul ei? Ce fel de imbracaminte poarta? Cum se numeste? Acestia sunt doi dintre ghizii vostri spirituali. Au multe sa va spuna. Stati linistiti si ascultati-le mesajul. Cand l-au terminat, imbratisati-i, iesiti din cristal si intrati din nou in corpul vostru fizic. Cand aveti senzatia de confort, deschideti ochii.

Daca la inceput aveti senzatia ca nu vi s-a comunicat mult, mai incercati. Practica poate perfectiona legatura. Incercati sa puneti intrebari simple mai intai, care devin tot mai complexe pe masura ce capatati incredere. Tineti minte ca ghizii spirituali ofera intotdeauna ajutor ca sa va ajutati singuri, ei nu dau niciodata ordine, ci numai sugestii. Trebuie sa hotarati voi insiva.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply