vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaCafeneaMisticul Osho: "Nu exista niciun virus in aceasta lume mai periculos ca...

Misticul Osho: „Nu exista niciun virus in aceasta lume mai periculos ca FRICA”

Misticul Osho: „Nu exista niciun virus in aceasta lume mai periculos ca FRICA”

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Marele mistic indian Osho a fost intrebat acum circa 40 de ani despre periculosul virus HIV, cel care produce boala SIDA. Iata ce-a raspuns el:

* Intrebarea este gresita –  intrebarea corecta ar trebui sa fie: „Cum se poate evita teama de a muri din cauza unei epidemii (pandemii)?” Deoarece este foarte usor sa eviti virusul, insa e foarte dificil sa eviti frica in tine si in lume. Oamenii vor muri mai mult de aceasta frica decat de epidemie.

* Nu exista niciun virus in aceasta lume mai periculos ca FRICA. Intelegeti aceasta frica, altfel veti deveni un cadavru inainte ca trupul vostru sa moara. Nu are nicio legatura cu virusul.

* Atmosfera de teama pe care o simti acum este o nebunie colectiva… S-a intamplat de o mie de ori si se va intampla in continuare. Si va continua daca nu intelegeti psihologia multimilor si a fricii. In mod normal, iti tii frica la distanta, dar in momentul nebuniei colective, constiinta ta se poate pierde complet.

* Nici macar nu vei sti cand ti-ai pierdut controlul asupra fricii. Deci frica te poate face sa faci orice. Intr-o astfel de situatie va puteti lua si viata sau a altora.

* Atentie, fiti atenti. Nu urmariti stirile care declanseaza frica. Nu mai vorbi despre epidemie (pandemie), repetarea aceluiasi lucru din nou si din nou este ca auto-hipnoza.

* Frica este un fel de autohipnoza. Aceasta idee va provoca modificari chimice in organism. Daca repetati aceeasi idee mereu, declanseaza o schimbare chimica care uneori poate fi atat de toxica incat va poate ucide.

* In timpul unei epidemii, energia din intreaga lume devine irationala. Astfel puteti cadea oricand intr-o gaura neagra. Meditatia devine apoi o aura protectoare in care nu poate patrunde nicio energie negativa…

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.