Proprietatile metafizice ale cristalelor: de la amplificarea gandurilor pana la modificarea starii de constienta

Social Media

Imagine: pixnio.com (Commons Creative – free)

Ce sunt cristalele ? Raspunsul poate fi gasit in mai multe moduri. Din punct de vedere fizic, cristalele sunt apa fosilizata. Ele iau nastere atunci cand apa se combina cu un element in anumite conditii de presiune, temperatura si energie. Cand exista aceste conditii, apa va provoca (sau permite) transformarea elementului in cristal. Din punct de vedere metafizic, apa – izvor al vietii – permite unui membru ai regnului mineral sa ajunga in forma unei fiinte mai unitare si ordonate, tinzand spre o dezvoltare superioara in cadrul Universului. Cristalele au anumite proprietati fizice; la cristalul de cuart, aceste proprietati se numesc piezoelectrice. Astfel, cuartul amplifica, transforma, inmagazineaza, focalizeaza si transfera energia. O lamela de cuart dintr-un microcircuit amplifica semnalul electric – datorita acestei proprietati s-au nascut microfonul, difuzorul si toate formele de echipament audio si video.

Dar, cristalele au si proprietati metafizice (adică, dincolo de fizica). In metafizica, toate proprietatile fizice au corespondenta in lumea mentala sau psihica. Efectele cristalului asupra energiei mentale sunt tot atat de impresionante ca si efectele asupra energiei fizice.

Amplificarea gandurilor. Cristalele amplifica nu numai energia corpului ci si gandurile. Ele confera gandurilor forta si claritate. Ele permit gandurilor sa influenteze materia intr-un mod mai eficient. Luati doua plante de acelasi fel si aceeasi marime. Hraniti-le si udati-le la fel si puneti un cristal langa una din plante. Cu un cristal in mana stanga, creati imaginea mentala a plantei cu cristal, crescand inalta si viguroasa. Vorbiti plantei si aratati-i cat de frumoasa este si va fi. Umpleti-o cu caldura si afectiune. Nu faceti nimic pentru cealalta planta. Cu exceptia hranei si apei, nu-i acordati niciun fel de atentie. Rezultatele vor arata o impresionanta diferenta de crestere, dupa o luna.

Transformarea compozitiei moleculare a apei. Umpleti doua pahare cu apa de robinet. Asezati unul dintre ele pe un grup de cristale de cuart de aproximativ 5 cm in diametru. Puneti celalalt pahar la o distanta de cel putin 3 metri. Lasati-le 24 de ore. Gustati apa. Va exista o diferenta considerabila de gust intre cele doua pahare. Energia cristalelor va transforma compozitia moleculara a apei.

Inmagazinarea energiilor. Putem incarca un cristal cu energie, iar el o va stoca pentru uz ulterior. Experienta ne-a demonstrat ca putem inmagazina informatia in cristal. Nu avem un test specializat ca sa demonstreze acest lucru. Va amintiti, din filmul „Superman”, cristalul cu toata cunoasterea care l-a invatat pe copil si mai tarziu pe adult? Luati ca exemplu craniile cristaline gasite in America Centrala, despre care multi cercetatori ai cristalelor cred ca sunt astfel de computere pentru stocare. Acesti cercetatori au avut viziuni din toate epocile si au constatat ca au constientizat o noua cunoastere dupa ce au lucrat cu craniile respective.

Vindecarea. Cu gandurile noastre putem focaliza energia exact acolo unde dorim. Putem folosi aceasta capacitate pentru a face vindecari ca cristalele.

Transferul energiilor. Cristalul ne permite nu numai sa transferam direct energia la cineva din apropiere, ci s-o proiectam la distante de mii de km. Cristalul este un ajutor excelent pentru telepatie, trimiterea si receptarea gandurilor. Se poate chiar mai mult. Cristalul este un coridor intre dimensiunea fizica si dimensiunile mentale. Il putem folosi ca sa comunicam cu mineralele, plantele si animalele. Putem comunica si cu inteligenta exterioara dimensiunii fizice. Putem vorbi cu ingerii, maestrii, invatatorii, vindecatorii. Multi dintre ei au multa intelepciune de impartasit. Sunt nerabdatori s-o faca, dar nu pot decat atunci cand avem mijloace sa ascultam. Unele persoane au auzul interior deschis si pot receptiona – si receptioneaza. Altii trebuie ajutati. Cristalul poate fi mijlocul care va inlesneste comunicarea.

Modificarea starii de constienta. Cristalul poate determina modificarea starii de constienta. El poate servi drept vehicul pentru a ajunge la talentele si capacitatile mentale, pentru a le folosi. Toate capacitatile paranormale pot fi stimulate si amplificate prin folosirea cristalului. Folosirea metafizica cea mai eficienta este in vindecare. Aici, cristalul ajuta mentalul metafizic sa dirijeze corpul fizic spre refacere si echilibrare. Astfel, cristalul poate fi vehiculul de unire a fizicului cu metafizicul.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply