Scapati de aproape orice boala, mancand cat mai multe alimente alcaline si echilibrandu-va astfel pH-ul!

???????????????????????Cei mai multi dintre noi, inca de la varsta fragede, sub impulsul reclamelor, dar si al altor informatii false, suntem invatati sa consumam tot felul de alimente care nu ne fac deloc bine sanatatii (vezi, de exemplu, reclamele la McDonald’s, KFC, Coca-Cola, Pepsi, snacksuri, ca sa dam doar cateva exemple). Nemancand alimentele potrivite, corpul nostru se imbolnaveste incetul cu incetul, rezultatul final fiind aparitia bolilor. Iar boala apare atunci cand exista un dezechilibru al pH-ului. Atunci cand avem pH-ul echilibrat, suntem sanatosi. Bacteriile, virusii si ciupercile nu se pot reproduce intr-un corp cu pH echilibrat. Dar, noi avem un trup plin de fast-food, medicamente, alimente modificate genetic si produse alimentare non-organice.

Deci, ce putem face? Echilibrati-va pH-ul! Si, intrucat marea majoritate a alimentelor consumate in zilele noastre sunt acide, singura posibilitate pentru echilibrare este aceea de a consuma cat mai multe alimente alcaline. De aceea, va oferim cateva sfaturi, care nu am cum sa fie negative, ci doar pozitive pentru sanatatea dvs. Asadar…

1) Alegeti doar alimente organice, care sa contina cat mai putine pesticide, produse chimice si alti contaminanti.

2) Mancati cat mai multe alimente alcaline, cum ar fi cele mai multe dintre fructe si legume. Ele sustin existenta unui pH echilibrat.

3)  Reduceti toate tipurile de carne, alimente cu zahar rafinat si faina. Aportul de proteine ar trebui sa fie de aproximativ 40-50 de grame pe zi. Aceste alimente contribuie la o stare acida.

4) Combinati alimentele extrem de alcaline cu produsele alimentare care sunt acide pentru a crea echilibru mai bun si de a mentine pH-ul alcalin. A nu se uita ca un pH alcalin nu are ce strica organismului si e de preferat de o mie de ori pH-ului acid. Iar un pH acid duce si intretine boli grave, cum ar fi cancerul sau diabetul.

5) Beti zilnic unul sau doua pahare de apa, amestecat cu otet de mere natural. Se amesteca 1-2 linguri de otet in 250 ml de apa.

6) Beti zilnic un pahar cu apa de 250 ml, amestecat cu 2 linguri de suc de lamaie si jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu. Limonada sau apa cu lamaie ajuta organismul sa indeparteze excesul de acizi si sa creeze un mediu alcalin. ATENTIE! Daca aveti hipertensiune arteriala, nu este recomandat sa faceti acest lucru. Vorbiti inainte cu medicul dvs.

7) Consumati alimente bogate in potasiu, cum ar fi lamaile, bananele si mierea de albine.

One Response

Leave a Reply