vineri, februarie 3, 2023
AcasăDivinatieDictionar de viseControlati-va visele prin plante, arome, culori si pozitia capului! Scapati definitiv de...

Controlati-va visele prin plante, arome, culori si pozitia capului! Scapati definitiv de cosmaruri si insomnie!

Controlati-va visele prin plante, arome, culori si pozitia capului! Scapati definitiv de cosmaruri si insomnie!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Continutul viselor poate fi strans legat de dispozitia de dinaintea adormirii si determina astfel aparitia unui continut placut sau neplacut al visului. Visele insa pot fi stimulate, degajand atmosfera cu diferite parfumuri, uleiuri volatile, prin ingerare de plante, anumite sunete linistitoare, melodioase, chiar muzica clasica. Un anumit parfum poate genera un anumit gen de vise datorita principiului rezonantei. Exemple: parfum de mosc, ulei volatil de trandafir, flori de camp, tamaie degajata in atmosfera cu ajutorul unei lampi de aromoterapie.

In caz de insomnie se poate consuma un extract de macerat din sunatoare combinat cu trei linguri de tinctura de lavanda, trei linguri tinctura sulfina si trei linguri tinctura de talpa gastii.

In caz de cosmaruri se poate consuma o lingura rasa de pulbere de sunatoare (“iarba spaimelor”- tocmai pentru ca are proprietatea de a alunga “spaimele”). Planta se tine sub limba 10 minute, apoi se inghite cu putina apa si 30 min. nu se mananca.

In camera aerisita, cu asternuturi proaspete, parfumurile de levantica, sanziene, iasomie, lamaita, busuioc, etc. insotite de o lumanare (aprinsa pe un suport special pentru a inlatura eventualele pericole) atrag rezonanta cu lumile astrale, mai ales daca exista in camera si sunete care starnesc imagini arhetipale, precum un CD cu sunete din natura, sunetul ploii, o muzica clasica placuta, care sa induca starea de candoare, sunete care ne pot transpune intr-un trecut indepartat al copilariei, al vietilor anterioare sau intr-un prezent paradisiac in care spiritul colinda liber. Este important ca dumneavoastra sa va recomandati muzica sau aromele dupa cum simtiti ca vi se potriveste sau in functie de anumite stari.

Culorile, de asemenea, influenteaza starea celor ce vin in contact cu acestea. Ele sunt asimilate in propria aura mai ales in timpul relaxarii influentand astfel starea de spirit. Se pot folosi becuri colorate care sa lumineze discret camera. Se pot utiliza toate culorile curcubeului, dar acestea sa fie cat mai armonioase, clare, vii, purpurii chiar (neoane cu efecte cromatice). Acestea nu trebuie sa fie sterse, pale sau murdare. In directia aceasta, se recomanda un ghid de cromoterapie pentru ca s-ar putea sa existe unele boli care sa nu fie compatibile cu culoarea rosie de exemplu. Aceste culori armonioase, atrag dupa sine energii armonioase.

Acaparand in aura aceste energii, respirand totodata parfumuri florale naturale ce alunga energiile malefice, intram intr-o dimensiune a viselor ce corespunde acelor energii sau culori. De stiut ca culoarea, aroma, muzica, reprezinta anumite tipuri de energie, de vibratie, de rezonanta. Acestea tind sa relaxeze, sa linisteasca fiinta, atragand energii benefice revitalizante. Cosmarurile si visele urate vin din infernul propriei constiinte, generate de energii grosiere.

De asemenea, importante sunt si pozitiile in care ne culcam. Traditiile stravechi spun ca cel mai bine este sa se doarma cu capul catre nord sau rasarit.

* Pentru regenerarea fizico-psihica este bine sa dormim cu capul orientat catre sud sau sud-est, culcati pe partea dreapta si atunci pe partea stanga se va activa energia lunara de tip Yin pe un fond de culori galben, portocaliu sau albastru.

* Pentru profunzimea viselor este bine sa dormim cu capul orientat catre nord nord-est, pe partea stanga a corpului. Astfel se vor activa energiile solare de control. Este bine sa folosim culorile verde, albastru indigo chiar.

* Pentru controlul asupra viselor este bine sa se doarma pe spate cu capul orientat spre rasarit folosind un fundal de culori violet sau indigo sau alb stralucitor.

* Pentru o transformare spirituala, schimbari majore, interioare: este bine sa se doarma cu capul spre apus (vestul geografic), aceasta fiind directia in care popoarele stravechi isi inmormantau mortii, urmand soarele pe lumea cealalta. Este bine sa se doarma pe spate, culorile potrivite fiind albul pur. Somnul pe spate produce o echilibrare a energiilor.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.