Doctorii pot vindeca doar prin sugestie, devenind astfel „zei”

Doctorii pot vindeca doar prin sugestie. Doctorii ar trebui sa aiba o cunoastere profunda a stiintei sugestiei. Cei care nu cunosc aceste legi pot face uneori foarte mult rau. Uneori, ei isi pot chiar ucide propriii pacienti, inspaimantandu-i, inducandu-le sugestii negative.

Daca vine pacientul cu o tuse obisnuita si doctorul ii spune: „Sarmane prieten, ai TBC. Trebuie sa mergi in Elvetia sau la Viena si sa te tratezi prin injectii antituberculoase”; bietul pacient este atat de inspaimantat incat el se poate chiar imbolnavi de ftizie, desi tusea sa era doar o tuse obisnuita, datorata vreunui guturai. Este un simplu exemplu de sugestie distructiva.

Doctorul ar fi trebuit sa-i spuna; „O, nu-i nimic. E doar o simpla raceala. Maine te vei simti deja mai bine. Ia un purgativ si inhaleaza putin ulei de eucalipt, modifica-ti dieta alimentara sau chiar poti posti astazi”. Un asemenea doctor este ca un zeu. El ar trebui adorat.

Sugestia are puterea de a vindeca. Ea este un tratament fara medicamente. Exista chiar o terapeutica sugestiva. Prin sugestii binefacatoare si puternice puteti vindeca orice boala. Va trebui sa invatati aceasta stiinta si sa o practicati, indiferent daca sunteti specializati in homeopatie, medicina alopata, ayurvedica sau altceva. Stiinta sugestiei se muleaza perfect pe orice sistem. Prin amabilitate si bunatate medicul isi va atrage o multime de pacienti si isi va imbunatati astfel practica.

Be the first to comment

Leave a Reply