luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaDoctorii pot vindeca doar prin sugestie, devenind astfel "zei"

Doctorii pot vindeca doar prin sugestie, devenind astfel „zei”

Doctorii pot vindeca doar prin sugestie, devenind astfel „zei”

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Doctorii pot vindeca doar prin sugestie. Doctorii ar trebui sa aiba o cunoastere profunda a stiintei sugestiei. Cei care nu cunosc aceste legi pot face uneori foarte mult rau. Uneori, ei isi pot chiar ucide propriii pacienti, inspaimantandu-i, inducandu-le sugestii negative.

Daca vine pacientul cu o tuse obisnuita si doctorul ii spune: „Sarmane prieten, ai TBC. Trebuie sa mergi in Elvetia sau la Viena si sa te tratezi prin injectii antituberculoase”; bietul pacient este atat de inspaimantat incat el se poate chiar imbolnavi de ftizie, desi tusea sa era doar o tuse obisnuita, datorata vreunui guturai. Este un simplu exemplu de sugestie distructiva.

Doctorul ar fi trebuit sa-i spuna; „O, nu-i nimic. E doar o simpla raceala. Maine te vei simti deja mai bine. Ia un purgativ si inhaleaza putin ulei de eucalipt, modifica-ti dieta alimentara sau chiar poti posti astazi”. Un asemenea doctor este ca un zeu. El ar trebui adorat.

Sugestia are puterea de a vindeca. Ea este un tratament fara medicamente. Exista chiar o terapeutica sugestiva. Prin sugestii binefacatoare si puternice puteti vindeca orice boala. Va trebui sa invatati aceasta stiinta si sa o practicati, indiferent daca sunteti specializati in homeopatie, medicina alopata, ayurvedica sau altceva. Stiinta sugestiei se muleaza perfect pe orice sistem. Prin amabilitate si bunatate medicul isi va atrage o multime de pacienti si isi va imbunatati astfel practica.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.