Home Spiritualitate practicaFitoterapie Scapati natural de durerile de muschi si de spate! Pentru aceasta, trebuie sa renuntati la unele alimente…

Scapati natural de durerile de muschi si de spate! Pentru aceasta, trebuie sa renuntati la unele alimente…

by admin
160 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

durere de spateMulti dintre noi experimentam aproape zilnic dureri de spate, dureri musculare, de coloana sau de gat. Ne ducem la doctor, ni se fac anumite investigatii medicale, aflam ca lucrurile nu sunt atat de grave, ni se da un tratament, suntem indopati cu pastile, durerile poate se amelioreaza, dar cauzele lor nu le eliminam. Astazi vom comenta impreuna un videoclip cu celebrul doctor american, specializat in tratamente naturiste, Bob DeMaria, care vorbeste cu un pacient de-al sau despre durerile pe care acesta le avea. Intreg videoclipul il puteti viziona mai jos.

Pacientul incepe sa ne povesteasca despre durerile mari de spate, de umeri si de gat pe care le avea zilnic, lucru explicabil tinand cont de natura muncii sale (ca horticultor). Apoi, dr. DeMaria ne arata care sunt cele 3 alimente care ne provoaca cele mai multe dureri. In primul rand, rosiile pot provoca dureri in organism. De ce? Pentru ca rosiile fac parte din familia solanaceelor, plante ce contin alcaloizi, ce au un impact puternic asupra sistemului nervoso-muscular si digestiv la unii oameni. Si asta pentru ca exista persoane care sunt sensibile la aceste substante alcaloide. Un alt aliment care pot provoca dureri musculare si de spate sunt bananele, ca urmare a continutului lor in potasiu. In fine, ultimul aliment care poate sta la baza unor dureri o reprezinta portocala, ce poate provoca fibromialgie. Fibromialgia este o afectiune medicala cronica, ce se caracterizeaza prin durere difuza si sensibilitate in muschi si tesutul moale (tendoane, ligamente), puncte sensibile localizate si tulburari de somn, slabiciune si o varietate de alte simptome. Aceste probleme pot fi suparatoare si pot intrerupe activitatea zilnica a persoanei. Din fericire, acest sindrom nu afecteaza permanent muschii, articulatiile sau organele interne.

Pacientul ne explica, in urma experientei sale si sfaturilor date de dr.DeMaria cum sa nu mai aiba dureri de spate, de coloana si de muschi:
* Folositi cat mai des combinatia M-S-M (mar, sfecla, morcovi);
* Nu consumati prea multe alimente ca bananele sau cele din familia solanaceelor (rosiile, cartofii, ardeii, ardeii iuti etc.).
* Folositi cat mai putine portocale.

Desigur, daca nu experimentati zilnic dureri musculare, atunci puteti consuma alimentele de mai sus (banane, rosii, cartofi, portocale, ardei, ardei iuti).

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

Scapati natural de durerile de muschi si de spate! Pentru aceasta, trebuie sa renuntati la unele alimente… - REVISTE 17 noiembrie 2013 - 14:30

[…] cu pastile, durerile poate se amelioreaza, dar cauzele lor nu le eliminam. Astazi vom […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Pelasgus 17 noiembrie 2013 - 17:33

Și ce să mai mâncăm, dacă aia nu, aia nu, atunci ce ?

Dan 17 noiembrie 2013 - 19:43

@Pelasgus
Mancam iarba atunci , dar nici aia nu e buna :))

ultra 20 noiembrie 2013 - 12:52

Cereale proaspat procesate si provenite din culturi organice

Leave a Comment