Home DivinatieAstrologie Zodia Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)

Zodia Sagetator (22 noiembrie-21 decembrie)

by admin
9 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

sagetatorSemn Masculin, Mutabil, de Foc, avand drept metal cositorul, culoare subtila, bleu, piatra pretioasa, turcoazul sau granatul; verbul caracteristic – “a intelege”.

Reprezinta magistratul, judecatorul, colonizatorul, filozoful, educatorul, sportivul. Nativul este ponderat, vesel, sociabil, amabil si sigur pe sine. Este foarte preocupat de imaginea sa mai mult decat de valoarea in sine. Este omul conversatiilor si al pastrarii aparentelor sociale. Tine mult la parerea celorlalti, este teatral si isi poate canaliza energia pentru a impresiona pe cineva sau penru a obtine recunoasterea publica a meritelor sale. Este dominat de estetism si de imaginea exterioara, neglijand esenta si functionalul. Nu conteaza daca un lucru ii este necesar sau nu; daca arata bine, ii capteaza imediat atentia.

Are o inteligenta stralucitoare, dar superficiala. Desi constient de propria sa valoare, este deseori dualist si nehotarat, incercand sa impace si sa faca doua lucruri total opuse. Este un filozof prin excelenta si il atrage tot ce este filozofie, religie, teozofie sau stiinta. Are pasiunea de a cerceta si de a experimenta. Este foarte comunicativ si de un entuziasm contagios. Are atractie pentru studiu, lectura, dar mai ales pentru calatorii. In felul sau, este un visator romantic, altruist si generos fata de toata lumea, animat de idealuri inalte si de binele social. Este o fiinta care se dedica celor din jur, in special familiei, sacrificandu-se pentru binele lor. Este un om cu suflet mare si bun, dar care nu uita nici o jignire. Este un om corect, cinstit si de o inalta tinuta morala, un bun sfatuitor, caruia i te confesezi cu placere, stiind ca, daca poate, te va ajuta.

Profesiile recomandate sunt in invatamant, in cercetere, in lingvistica,, dar si in filozofie sau religie; poate fi un excelent preot sau un inalt functionar in administratia de stat, instructor de sport sau ghid turistic. In plan sentimental, este foarte profund si pasionat, delicat, rafinat si generos fata de partener. Este fidel partenerului si copiilor sai, carora le dedica mult timp. Toata energia sa este canalizata pentru a fi de folos celorlalti.

Patologia este legate de intestine, ficat, solduri si coapse, pancreas, fiere si elte organe din zona abdominala.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Bebe 1 iulie 2010 - 19:32

Incredibil……Nici o data nu am crezut in asa ceva dar dupa tot ce am citit aici m-am regasit in totalitate …:) super tare (bebe93a@yahoo.co.uk)

Leave a Comment