Workshop Basic – Scoala de Stiinte Ezoterice, Bucuresti, 20-21 decembrie 2014

almeea nouScoala de Stiinte Ezoterice©  este fondata de catre John Armitage (Hari Das Baba) si a devenit populara prin practica energiei flacara violet a lui Saint Germain si prin salutul Shamballa ON!

In anii 1990, aceste invataturi se denumeau Shamballa. John Armitage NU mai utilizeaza simboluri incepand cu anul 2002, iar cursurile au urmatoarea structura: 13D -minim 32 ore, 13D Teacher -minim 72 ore, Basic -minim 16 ore, Basic Teacher -minim 24 ore, stiinta cristalelor -minim 40 ore s.a.

In prezent, planeta si intreaga umanitate se transforma vibrational: traim o transformare cristalina, insusi corpul nostru fizic se modifica pentru a deveni capabil sa retina mai multa lumina. Traim o preschimbare multidimensionala a paradigmei – a modului de raportare la sine insusi, creatie si divinitate.

Noi suntem fiinte multidimensionale care am trait in iluzia separarii de divinitate si intreaga creatie. Acum este timpul sa ne vindecam si sa ne trezim la multidimensionalitatea noastra.

Vindecarea si echilibrul se produc la nivel fizic, energetic, emotional, mental, in intreaga fiinta. Pe masura evolutiei personale, devine mai usor pentru umanitate procesul de expansiune in constiinta Iubirii si Unimii.

Workshop BasicNU necesita initiere anterioara, iar exercitiile practice vor putea fi utilizate ulterior in mod facil de catre fiecare participant.

Tematica:
Filozofia si misiunea;
Teoria bolii si a corpului emotional;
Sistemul de convingeri limitative si starea de sanatate;
Teoria canalizarii energiei de vindecare;
Facilitarea vindecarii pentru altii;
Curatarea blocajelor energetice;
Impamantarea de dupa vindecare;
Chakrele;
Echilibrarea creierului;
Activari;
Ce inseamna Maiestria de Sine;
Fundatia, Scoala si Asociatiile- pastrarea legaturii.

Workshop Basic contine:

-curatari pentru blocaje si dezechilibre din sistemul de corpuri (inclusiv subtile), forme-gand, implanturi, legaturi karmice, balast emotional, tipare comportamentale;
-meditatia Flacara Violet canalizata de catre Maestrul Ascensionat Germain prin John Armitage;
-conexiunea cu Prezenta Eu Sunt, scanteia divina din noi care traieste totdeauna in ACUM si niciodata in trecut;
-creare Vortex- spatiu de lucru;
-sesiuni de vindecare cu utilizarea energiilor: Mahatma (Iubire Neconditionata din Inima Sursei), Shamballa, Frecventa de Diamant, Floarea Vietii, razele divine ale creatiei;
-sesiuni la distanta;
-echilibrarea creierului;
-curatarea si armonizarea sistemului de chackre;
-impamantarea;
-alte practici zilnice: curatare, vindecare cu energia Floarea Vietii, apa si hrana, invocarea Prezentei Eu Sunt in diverse situatii;
-primirea activarilor: corpul de lumina, Diamantul Shamballa, Antakarana etc;
-optional (cu acordul participantilor), dar recomandat: reprogramare ADN, incluzand curatarea genealogica.

Activarile lucreaza in noi astfel:
-trezesc Codurile de evolutie primite la Creare;
-ne reamintesc conexiunile noastre cu Sursa Divina, Mama Pamant si intreaga creatie;
-permit primirea noilor Coduri de Lumina care opereaza prin Maiestrie de Sine si extinderea constiintei multidimensionale;
-cresc cantitatea de Lumina interna prin extinderea corpului de lumina. 

Se ofera suport de curs tradus in limba romana (100 pagini) si certificat recunoscut international: http://lordshamballa.blogspot.ro/p/sc.html .
Facilitator: Mirela Ceaus, licentiata in teologie si stiinte sociale (1999), consilier psihologic si formator, teacher autorizat al Scolii de Stiinte Ezoterice. Informatii privind experienta ezoterica a facilitatorului si recomandari se regasesc la: http://lordshamballa.blogspot.ro/p/dmine.html

si http://lordshamballa.blogspot.ro/p/recomandare.html .

Durata: minim 16 ore (nu s-au luat in considerare pauzele).

Detalii organizatorice: BUCURESTI, 20-21 decembrie 2014.

Rezervarea locului si informatii suplimentare NUMAI la mirelaceaus@yahoo.com .

 

“Acum este timpul sa ne eliberam de programarile si limitarile care nu ne mai sunt necesare si sa cocream pe pamant o realitate a Libertatii in Iubire Neconditionata.”

Shamballa ON!