duminică, septembrie 25, 2022
AcasăReligieRusaliile - "limbile de foc" primite de apostolii lui Iisus. Unii spun...

Rusaliile – „limbile de foc” primite de apostolii lui Iisus. Unii spun ca ar fi vorba de o „energie misterioasa” receptionata de la fiinte din alte lumi

Rusaliile – „limbile de foc” primite de apostolii lui Iisus. Unii spun ca ar fi vorba de o „energie misterioasa” receptionata de la fiinte din alte lumi

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In „Faptele Apostolilor”, capitolul II, ni se vorbeste despre „Pogorarea Sfantului Duh” asupra apostolilor lui Iisus Hristos, eveniment care a creat ulterior sarbatoarea de Rusalii. Sa citim mai intai fragmentul care ne intereseaza:

„Si cand a sosit ziua Cincizecimii, erau toti impreuna in acelasi loc. Si din cer, fara de veste, s-a facut un vuiet, ca de suflare de vant ce vine repede, si a umplut toata casa unde sedeau ei. Si li s-au aratat, impartite, limbi ca de foc si au sezut pe fiecare dintre ei. Si s-au umplut toti de Duhul Sfant si au inceput sa vorbeasca in alte limbi, precum le dadea lor Duhul a grai. Si erau in Ierusalim locuitori iudei, barbati cucernici, din toate neamurile care sunt sub cer. Si iscandu-se vuietul acela, s-a adunat multimea si s-a tulburat, caci fiecare ii auzea pe ei vorbind in limba sa. Si erau uimiti toti si se minunau zicand: Iata, nu sunt acestia care vorbesc toti galileieni? Si cum auzim noi fiecare limba noastra, in care ne-am nascut?”

Conform traditiei crestine, la 10 zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile – Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime. Tot conform crestinismului, Pogorarea Sfantului Duh este actul de trecere a lucrarii mantuitoare a lui Hristos, din umanitatea Sa in oameni. Astfel, Biserica se constituie prin aceasta extindere a vietii lui Hristos in noi.

Exista insa si ufologi care cred ca ceea ce este descris in Biblie, in „Faptele Apostolilor” nu este altceva decat un eveniment extraterestru: fiinte venite din alte lumi ii „umplu” pe apostoli cu o energie misterioasa, superioara, oferindu-le acestora puteri „supranaturale”, care vor dainui toata viata, inclusiv puterea incredibila de a invia din morti.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.