luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariFiinte ostile din alte dimensiuni se hranesc cu fricile si emotiile noastre...

Fiinte ostile din alte dimensiuni se hranesc cu fricile si emotiile noastre negative

Fiinte ostile din alte dimensiuni se hranesc cu fricile si emotiile noastre negative

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Anxietatea, depresia si frica provoaca atat de multe aspecte negative in ziua de astazi, dar ele s-ar putea sa fie date de fiintele care exista in dimensiuni in afara perceptiei noastre obisnuite.

Realitatea este mult mai mult decat ceea ce vedem, simti, auzi, gusta si atinge. De fapt, precum se stie, Universul este alcatuit din aproximativ 73% energie intunecata, alte 23% fiind alcatuit din materie intunecata, ceea ce inseamna ca noi percepem doar 4%. In plus, ochiul uman este capabil doar sa vada in jur de 0,0035% din intregul spectru de radiatii electromagnetice (EM).

Foarte putini oameni de stiinta de astazi sunt dispusi sa exploreze metafizica pentru a examina viata dincolo de perceptia obisnuita, pentru a face o legatura intre vazut si nevazut. Rudolf Steiner, unul dintre cei mai prolifici si mai talentati oameni de stiinta, filosofi si ezoterici ai timpului sau, si-a dedicat o mare parte din munca sa sarcinii de a privi in spatele draperiei, impartasindu-ne viziunea sa asupra naturii profunde a vietii si a lumii.

In ceea ce priveste anxietatea si depresia, Steiner a vorbit despre fiinte ostile din lumea spirituala care influenteaza si se hranesc cu emotiile umane – un concept respins de majoritatea de astazi.  Multi sunt familiarizati cu notiunea de vampiri energetici, sau de oameni care sug energia si se alimenteaza cu emotiile negative. Cu privire la existenta unor entitati similare care exista in alte dimensiuni, Steiner a scris:

„Exista fiinte in taramurile spirituale pentru care anxietatea si frica emanate de la fiintele umane ofera hrana. Cand oamenii nu au nicio anxietate si frica, atunci aceste creaturi vor muri de foame. Daca frica si anxietatea radiaza de la oameni, atunci aceste creaturi devin din ce in ce mai puternice. Aceste fiinte sunt ostile fata de omenire”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.