Home Paranormal-ConspiratiiParanormal Accidente fatale evitate prin avertismente primite in subconstient – doua cazuri reale. Cum a fost posibil?

Accidente fatale evitate prin avertismente primite in subconstient – doua cazuri reale. Cum a fost posibil?

by admin
1532 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cum de unii oameni pot sa prevada dinainte unele accidente care le-ar fi putut fi fatale? Se pare ca unii oameni primesc in mod constient avertismentul, iar altii il primesc in subconstient. Si o sa prezentam in acest articol doua cazuri adevarate, cu avertismente primite in subconstient.

Pe 25 mai 1979, o actrita americana se afla la aeroportul O’Hare din Chicago, pregatindu-se sa se imbarce pe o cursa a companiei American Airlines. Dar a fost coplesita de o senzatie neplacuta, inecata pur si simplu de un ceva oribil si inexplicabil, care aproape i-a facut rau, fizic. Ea a fost nevoita sa anuleze rezervarea pentru ea si mama ei. Si-a salvat astfel viata, pentru ca aparatul DC-10 a pierdut aproape imediat dupa decolare un motor si s-a prabusit intr-o mare de flacari la capatul pistei. Toate persoanele de la bord au murit: 258 de pasageri si 13 membri ai echipajului de la bord + 2 persoane la sol. Cu 273 de decese, este cel mai mortal accident de aviatie care a avut loc in Statele Unite.

Un alt caz real este urmatorul: o femeie conducea pe o autostrada aglomerata. Dintr-o data („fara motiv”, cum a spus ea) a iesit de pe banda ei si a intrat pe cea de viteza superioara, fara sa se asigure. Ar fi putut fi un accident teribil; din fericire, nu era nicio masina pe banda respectiva. Apoi, peste vreo 10 secunde, camionului din fata i s-a spart un cauciuc si a cotit spre fosta ei banda. Daca ar fi ramas acolo, ar fi fost lovita. Actul ei ilogic, ca raspuns la un impuls subconstient, a salvat-o de la o catastrofa.

Ce s-a intamplat? Informatia despre accident s-a strecurat cumva inapoi prin timp. Ca raspuns la informatie, a aparut comportamentul ei “impulsiv”, ea nefiind nicio clipa constienta ca a primit informatii in avans.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment