duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaFizica cuanticaGaurile negre - portaluri catre alte lumi! O noua teorie ne spune...

Gaurile negre – portaluri catre alte lumi! O noua teorie ne spune ca s-ar putea sa existe 9 dimensiuni!

Gaurile negre – portaluri catre alte lumi! O noua teorie ne spune ca s-ar putea sa existe 9 dimensiuni!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

gauri-negre-11Este posibil ca gaurile negre sa fie punti catre alte lumi? Potrivit oamenilor de stiinta, DA si, in plus, exista 9 dimensiuni spatiale.

O noua teorie revolutionara schimba tot ceea ce am crezut despre Univers. Poate suna ca science-fiction pentru unii, dar cercetatorii indica faptul ca cele trei dimensiuni ale spatiului nu sunt singurele. Noua teorie in fizica particulelor indica faptul ca pot exista 9 dimensiuni, iar gaurile negre pot fi cheia finala pentru a ajunge la ele.

Ce inseamna asta mai exact? Ei bine, pur si simplu ar insemna ca gaurile negre ar putea fi portaluri catre alt univers. Pentru a demonstra acest lucru, oamenii de stiinta de la Acceleratorul de Particule de la Geneva se afla in cautarea probelor.

De fapt, exista cateva teorii in domeniul fizicii particulelor care sunt considerate ca semne ca exista ceva mai mult in acest Univers decat ceea ce putem vedea. Aceste noi dimensiuni fascinante ar putea raspunde, eventual, la cele mai multe dintre intrebarile actuale fizicii, incepand de la fizica cuantica si terminand cu gravitatia. O astfel de teorie (Teoria branelor) spune ca mai multe dimensiuni ar putea ascunde prezenta altor universuri.

„Teoria branelor sugereaza ca blocurile de constructie de baza ale naturii, in loc sa fie particulele, pot sa fie diverse planuri, stringuri si generalizari dimensionale mai mari numite brane”, a declarat Chris White, fizician la Universitatea Queen Mary din Londra. „Ecuatiile teoriei corzilor care include in mod necesar branele, au sens doar in 9 dimensiuni spatiale, decat in cele 3 cunoscute”.

Asa-numitele stringuri pot locui intr-un spatiu 9-dimensional. Cand timpul este inclus ca o alta dimensiune, obtinem 10 dimensiuni. Iar gaurile negre ar putea fi locul care face legatura dintre acest Univers si alte universuri.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.