luni, decembrie 5, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaCel de-al saselea plan al existentei si Legile spirituale care il guverneaza

Cel de-al saselea plan al existentei si Legile spirituale care il guverneaza

Cel de-al saselea plan al existentei si Legile spirituale care il guverneaza

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In spiritualitate, exista 6 planuri ale existentei. Cel de-al saselea plan al existentei inseamna Legile. Exista Legi care guverneaza Universul nostru, galaxia noastra, sistemul nostru solar, Pamantul si chiar pe noi.

Fiecare Lege este o uriasa constiinta, care are cate o constiinta mai mica conectata la ea. Legile au o esenta spirituala, o constiinta vie, miscatoare.

Vindecatorii care folosesc al saselea plan vor realiza vindecari cu ajutorul sunetelor, al formelor geometrice, al numerelor si al luminii. Oricand sunt folosite la vindecari sunetele, culorile, numerele, magnetismul, geometria sacra, grila magnetica a Pamantului, astrologia si numerologia, vindecatorul se conecteaza la Legile din al saselea plan al existentei. Aici se afla cunoasterea sunetelor care echilibreaza perfect corpul, cunoasterea sunetelor care pot schimba vibratia fiecarui virus. Vindecatorii care folosesc Al Saselea Plan al Existentei realizeaza ca ei traiesc intr-o iluzie si ca isi regizeaza propria iluzie. Oamenii care lucreaza exclusiv pe acest nivel sunt uneori numiti mistici.

Legile sunt structurate si au mai multe straturi de informatii:
– Sub Legea Adevarului se afla Legea Miscarii, care spune ca ceva ce este odata in miscare, va fi intotdeauna in miscare.

– Sub Legea Miscarii se afla Legea Liberului Arbitru si Legea Gandirii („Gandesc, deci exist”).

– Sub Legea Miscarii vin Legea Vitezei si Legea Cauzei si a Efectului.

– Sub Legea Cauzei si a Efectului se afla Legea intelepciunii, Legea Actiunii si Legea Justitiei.

– Sub Legea Justitiei este Legea Marturiei sau a Acceptarii.

– Sub Legea Magnetismului se afla Legea Gravitatiei.

– Sub Legea Gravitatiei sunt Legea Timpului si Legea Atractiei, cu sarcini negative si pozitive.

– Sub Legea Timpului (Geometria Sacra se afla sub Legea Timpului) se afla Legea Dimensiunilor (Evitati sa ramaneti blocati in Legea Dimensiunilor, pentru ca exista milioane de dimensiuni).

– Sub Legea Dimensiunilor este Legea Iluziei, care va face mereu sa credeti ca va aflati aici.

– Sub Legea Iluziei este Legea ADN-ului.

– Sub Legea Timpului se afla Inregistrarile Akashice.

– Sub Legea Vibratiei se afla Legea Energiei, iar sub Legea Energiei este Legea Focalizarii.

– Sub Legea Focalizarii sunt Legea Luminii, Legea Sunetului si Legea Electricitatii.

– Exista Legea Naturii, care are alte legi sub ea, cum ar fi Legea Echilibrului. Natura se schimba si se perfectioneaza mereu bazandu-se pe Legea Vietii.

– Exista o Lege a Compasiunii, care are capacitatea de a subordona multe alte legi. Sub Legea Compasiunii se afla Legea Intentiei Pure, Legea Rabdarii si Legea Emotiei.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.