Puteti scapa de toate toxinele organismului prin aceasta reteta-minune

Iata o reteta foarte interesanta de dezintoxicare totala a organismului pentru 3 zile:

1. Cu doua zile inainte de a incepe procesul de detoxifiere a organismului, eliminati produsele lactate din meniu. Ele se digera foarte lent de organism si pot interveni in procesul de detoxifiere. Inainte de a incepe curatarea, organismul trebuie sa fie curat de toxine.

2. Inainte de culcare, seara, in ajunul primei zile a curei de 3 zile, beti o cana de ceai laxativ din plante. Eliminati toxinele din colon, care ar putea conduce la constipatii.

3. Inainte de micul dejun, beti o cana cu apa si sucul a 2 lamii. Astfel, veti putea pregati organismul de digestia produselor alcaline, ce vor contribui la regenerarea plamanilor.

4. Inainte de micul dejun beti 1,5 pahare de suc de grapefruit. Puteti sa-l inlocuiti cu sucul de ananas, aceste sucuri contin antioxidanti naturali, ce contribuie la asanarea sistemului respirator.

5. Intre dejun si prinz veti 1-1,5 pahare de suc de morcov. Timp de 3 zile, sucul de morcov va alcaliniza sangele, datorita continutului de beta caroten, care in organism se transforma in vitamina A.

6. Cu o ora inainte de pranz beti 1 pahar de ceai din maces, ghimbir si menta.

7. Inainte de somn beti 340 ml de suc de merisoare. Acest suc ajuta in lupta antibacteriana din plamani, care pot cauza infectii. Merisorul este un antioxidant foarte puternic si contribuie la curatarea sangelui si a urinei.

Sursa: ecology.md

Be the first to comment

Leave a Reply