Strugurii negri, cel mai puternic detoxifiant natural al organismului uman! Va curata de toate toxinele!

Social Media

strugurii negriEste posibil ca acest lucru sa va surprinda, dar strugurii se numara printre cele mai puternice alimente medicinale atunci cand sunt folositi corect pentru terapie. Sucul din struguri cruzi a fost numit „lapte vegetarian” datorita capacitatii sale de a hrani sugari lipsiti de laptele matern si reprezinta o alegere cu mult superioara laptelui de vaca pasteurizat. Zaharurile din strugurii cruzi sunt exact cele folosite in metabolismul celular: in principal glucoza pura, cu putina fructoza si levuloza. Aceste zaharuri naturale sunt absorbite imediat in fluxul sangvin, fiind pregatite pentru a fi folosite in metabolism.

Printre cele mai eficiente aplicatii terapeutice ale strugurilor se numara vindecarea constipatiei si a gastritei, afectiuni frecvente la cei care au regimuri alimentare occidentale. Atunci cand se declanseaza o gastrita grava, pur si simplu nu mai consumati nimic timp de o zi sau doua in afara de struguri cruzi proaspeti.

Strugurii negri sunt, de departe, cei mai puternici. Incepeti cu 500 de grame sau un kilogram si avansati pana la un kilogram si jumatate sau doua kilograme pe zi. In caz de gastrita, semintele si pielita trebuie scuipate si doar sucul si pulpa trebuie inghitite. Aceasta terapie elimina, de obicei, toate simptomele de gastrita intr-un interval de 24-48 de ore. Daca dupa aceea evitati mancarurile denaturate si combinatiile neadecvate care reprezinta cauza initiala a problemei, gastrita nu revine, de obicei.

Strugurii negri sunt niste agenti de detoxifiere extraordinari, mai ales pentru tractul digestiv, ficat, rinichi si sange. Atunci cand sunt folositi in acest scop, semintele si pielita trebuie mestecate cu grija si inghitite odata cu sucul si pulpa, deoarece contin agenti bioactivi puternici care au proprietati specifice de detoxifiere. De asemenea, alcalinizeaza tractul digestiv si fluxul sangvin, acesta reprezentand un beneficiu extrem de dezirabil in aceste vremuri de acidoza cronica.

Diareea si disconfortul pe care le resimtiti adesea in primele cateva zile de terapie cu struguri sunt cauzate in totalitate de proprietatile puternice de detoxifiere ale strugurilor: cu cat va simtiti mai rau, cu atat organismul dumneavoastra este mai toxic.


Social Media

1 Comment

Leave a Reply