Parazitii eterici malefici care ne distrug vietile: oamenii neincarnati, atasamentele extraterestre si atasamentele demonice

Social Media

La fel cum exista agenti patogeni fizici, cum ar fi bacteriile, virusii si parazitii, asa exista si agenti patogeni nefizici, sub forma de „paraziti eterici”, adica oameni neincarnati, extraterestri si fiinte demonice care se pot atasa de o persoana, ii dreneaza energia si ii influenteaza gandurile, sentimentele si personalitatea.

Parazitii eterici sunt fiinte temporare generate pe plan eteric. Planul eteric este o substructura non-fizica care sta la baza realitatii noastre materiale. Energiile eterice sunt „metadate” invizibile care pot influenta evenimentele fizice la nivel cuantic. Parazitii eterici se hranesc din emotiile negative umane; de exemplu, daca un om va avea ura in sine, acest lucru este minunat pentru un parazit eteric, caci se hraneste cu aceasta energie.

Parazitii eterici pot influenta gandurile si emotiile oamenilor; oamenii cu viziune clarvazatoare pot vedea aceste energii parazite, care au forme grotesti si culori plictisitoare (negre, verde masliniu, maroniu etc.). Cand parazitii eterici se transforma in gand, ei apar in mod simbolic in mintea clarvazatorului ca amibe, insecte, crabi, paianjeni, globule negre, etc. Acest lucru indica faptul ca parazitii eterici sunt constructii obiective in eter si nu doar procesele psihologice interne.

Atasamentele umane neincarnate

Oamenii neincarnati sunt cei care au murit in trecutul recent, dar care nu au disparut complet din planul fizic, eteric si astral. Uneori, doar corpurile lor eterice si / sau astrale sunt cele care se transforma in paraziti eterici, odata ce miezul lor spiritual constient a fost lasata in urma. Potrivit lui Rudolf Steiner, este posibil ca entitatile demonice sa intre in aceste corpuri eterice ale persoanelor decedate, pacalind astfel pe rudele decedatilor.

Acesti oameni neincarnati, pentru a se sustine, se pot agata de o persoana aflata in viata. Fara un corp fizic, satisfacerea dependentelor fizice ramase este imposibila, asa ca oamenii neincarnati pot intra in circuitele neuronale si eterice ale celor vii, in scopul de a simti din nou senzatiile fizice. Se presupune ca ei pot poseda, de asemenea, corpurile de animale chiar mai usor decat oamenii. Atasamentul la oameni este mai usor atunci cand parazitul si gazda rezoneaza din punct de vedere emotional; de exemplu, cineva care s-a sinucis se poate atasa de cineva care are deja tendinte sinucigase.

Parazitii eterici umani se suprapun personalitatii gazdei sale, creand pofte si prejudecati care sunt in afara caracterului normal al acelei persoane. De exemplu, cineva care nu a fumat niciodata, se poate apuca dintr-o data de acest obicei. O tanara femeie docila si blanda poate deveni dintr-o data furioasa, cand i se ataseaza o entitate eterica violenta. Oamenii neincarnati se gasesc mai des in anumite zone pe care ar fi bine sa le evitam (cimitire, baruri, zone de razboi, locuri cu accidente mortale).

Entitati extraterestre

Atasamentele de entitati extraterestre sunt mai rele decat cele umane, deoarece acestea sunt plasate intr-o persoana vie in mod intentionat, in scopul monitorizarii, alimentarii cu energie si manipularii, in timp ce atasamentele umane neincarnate doresc doar trairea de senzatii fizice.

Entitatile extraterestre eterice acapareaza total sufletul unui om, acesta fiind subordonat acelei entitati. Nu e exclus ca oamenii aflati in pozitii de putere si influenta in lume sa execute, de fapt, ordinele unor extraterestri.

Entitati demonice

Sunt cei mai malefici dintre toti parazitii eterici. Nimeni nu cunoaste inca adevarata origine a demonilor; poate ca ei sunt ganduri create de negativitatea colectiva a omenirii de-a lungul veacurilor. Poate ca sunt resturi ramase din crearea Universului. Poate ca erau fiinte fizice avansate, dar care, ca urmare a caii negative pe care au urmat-o, s-au mutat in cele mai intunecate planuri astrale inferioare.

Oamenii posedati de entitatile demonice pot avea un statut social exterior inalt, dar ei se afla sub controlul manipulator al entitatilor demonice, fiind inzestrati chiar cu puteri paranormale. Cei care nu sunt pe deplin posedati demonic si se lupta cu ei, au parte de depresii, au tendinte de suicid si un comportament psihopatic auto-distructiv. Sadismul extrem si pervertirea sunt, de asemenea, posibile, la fel ca in cazul criminalilor in serie, care de obicei spun ca o voce le-a spus sa omoare, iar ei nu s-au putut impotrivi, ca si cum ar fi fost obligati s-o faca.

Atasamentele demonice pot aparea in mai multe moduri. Una dintre ele este prin practicarea unor practici oculte, cum ar fi magia neagra, sisteme oculte gresite sau initieri in societati secrete. Acestea dau unei persoane putere si cunostinte, in schimbul energiei sufletului; pe termen lung este o afacere proasta. O alta cale spre posesia demonica incepe cu un atasament minor, o depravare, care cu timpul se agraveaza – vezi consumul de alcool sau de droguri.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply