marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDin secretele celor 7 chakre ale organismului uman

Din secretele celor 7 chakre ale organismului uman

Din secretele celor 7 chakre ale organismului uman

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Corpul uman are 7 centre de energie ca niste campuri de forte care se rotesc. Hindusii le numesc chakra. Acestea sunt campuri electrice puter­nice, invizibile fireste, dar cat se poate de reale. Fiecare din aceste 7 chakre are o anumita legatura cu una dintre cele 7 glande importante ale sistemului en­docrin, iar functia lor este de a stimula producerea de hormoni a glandei respective. Hormonii sunt cei care regleaza toate functiile corpului, inclusiv procesul de imbatranire.

Prima chakra este legata de glanda suprarenala, a doua, de glanda sexuala, a treia (plexul solar), de pan­creas, a patra chakra are legatura cu vezica biliara, a cincea este legata de glanda tiroida, a sasea (”al treilea ochi”) este in legatura cu hipofiza, situata in partea ante­rioara a bazei creierului si a saptea si cea mai de sus chakra este legata de glanda pineala, situata in zona pos­terioara a bazei creierului.

Intr-un organism sanatos, fiecare dintre aceste chakre se invarte cu o viteza foarte mare, creand astfel posibilitatea ca energia vitala, numita si Prana sa strabata intreg sistemul endocrin. Daca una sau mai multe chakre se invart mai incet, atunci flu­xul de energie vitala este impiedicat sau blocat, acest lucru ducand la imbatranire si la pierderea sanatatii. In mod obisnuit, in cazul unei persoane sanatoase, aceste chakre depasesc dimensiunea corpului; dimpotriva, la o persoana slabita si bolnavicioasa, abia daca strabat su­prafata corpului.

Cea mai buna metoda de a recastiga tineretea, sanatatea si vitalitatea este de a determina aceste centre de energie sa se invarta din nou cu viteza normala.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.