Puternica rugaciune ortodoxa pentru dezlegarea de blesteme

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Daca faci parte din categoria celor care cred in blesteme sau, mai rau, a celor care au fost loviti de acestea, iti propunem sa rostesti rugaciunea parintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme.

Conform site-ului www.ortodoxia.rol.ro, rugaciunea care ne-a ramas de la parintele Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugaciuni de dezlegare de blesteme, dar functioneaza numai daca respecti anumite conditii.

1. Astfel, timp de 9 zile posteste, iar lunea, miercurea si vinerea tine post negru pana la ora 24.00. Daca nu poti sta nemancata pana la miezul noptii, tine postul pana la orele 18.00 sau, si mai bine, pana la 21.00 si mananca numai o singura data, evident, alimente de post.

2. In fiecare din cele 9 zile, fa 40 de metanii si rosteste rugaciunea Tatal Nostru de mai multe ori.

3. Intre orele 22.00 si 24.00, asaza 9 lumanari in forma de cruce si aprinde-le. Lipeste-le pe o tava, o placa de faianta sau o caramida si, foarte important, lasa-le sa arda complet.

Apoi fa 3 metanii, rosteste Tatal Nostru, apoi rugaciunea de dezlegare. Repeta aceasta succesiune de 3 etape pana ajungi la 40 de metanii.

Iata care este rugaciunea parintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme:

“Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (aici, rostesti numele tau), apara-ma!

Dezleaga, Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu (numele vrajmasului), dezleaga-le! Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele tau), iarta-ma!

Dezleaga, Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor etc (aici completezi cu tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin!”


Social Media

1 Comment

Leave a Reply