sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCafenea"L-am intalnit pe Dumnezeu si stiu cum arata!" Vreti sa aflati si...

„L-am intalnit pe Dumnezeu si stiu cum arata!” Vreti sa aflati si voi?

„L-am intalnit pe Dumnezeu si stiu cum arata!” Vreti sa aflati si voi?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

iubirea lui DumnezeuAndre Frossard a publicat cartea: „Dumnezeu exista, eu L-am intalnit”. Papa Ioan Paul al II-lea l-a luat la intrebari pe Frossard. Papa era un om foarte curios din fire! Viu, arzator, curios, asa ca un copil. Si-l intreaba pe autor:
– Ma, tu chiar L-ai intalnit pe Dumnezeu?
– Da! raspunde Frossard.
– Nu cumva te iluzionezi, asa cum fac atatia oameni fantasti? Cum te-ai intalnit cu Dumnezeu? Doar scrie in Biblie, ca nu poti sa vezi pe Dumnezeu si sa mai traiesti dupa aceea!

E drept, cand il intalnesti pe Dumnezeu, moare in tine omul vechi. Daca l-ai intalnit pe Dumnezeu, omul dobitocesc inceteaza si doar omul duhovnicesc mai viiaza.

Si Papa il intreaba pe Andre Frossard:
– Daca L-ai intalnit pe Dumnezeu, spune cum arata!
Frossard raspunde:
– La mine s-a aratat ca o lumina care te informeaza. „Nu era o lumina fizica… ci o lumina de adevar, o lumina care te invata, te informeaza si te clarifica”.

Este un raspuns foarte expresiv. Deci nu era orice lumina, ci o Lumina care te informeaza asupra unor adevaruri extraordinare. Aceasta Lumina care te informeaza, care te vindeca este aproape Dumnezeu. Frossard zice ca este chiar Dumnezeu.

Sursa: formula-as.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment