Cea mai puternica rugaciune catre Maica Domnului, pentru indeplinirea dorintelor!

Social Media

rugaciune Maica DomnuluiRosteste aceasta rugaciune de 5 ori pe zi, timp de 10 zile consecutive. 10 exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o biserica sau date la crestini prezenti din biserica. La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomana la un sarac din biserica si spui: “In cinstea Maicii Domnului”. Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului.

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, spre tie imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant? Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste in pururi maritului Dumnezeu, Cel in Treime inchinat: Tatal,Fiul si Duhul Sfint?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfinta Biserica, pentru propavaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, pentru rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele: (rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului). Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, in vecii vecilor. Amin.

Sursa: rugaciuni.com


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply