luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate practicaO rugaciune spusa de 9 ori poate vindeca o femeie bolnava de...

O rugaciune spusa de 9 ori poate vindeca o femeie bolnava de ciroza? Un caz interesant…

O rugaciune spusa de 9 ori poate vindeca o femeie bolnava de ciroza? Un caz interesant…

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Urmatorul caz a avut loc in anii comunismului in Romania, si ne vorbeste despre cum un vindecator a reusit, cu ajutorul rugaciunii, vindecarea unei femei de 30 de ani, mama unui copil de vreo 7 ani, care era bolnava de ciroza. Un medic venise anterior la ea acasa, pentru a-i extrage un litru de lichid din burta.

Vindecatorul ajunsese la domiciliu bolnavei; intrase in casa, si acolo vazu o tanara care zacea in pat, livida, cu buzele arse, careia copilul ii dadea cu lingurita suc de portocale. Vindecatorul citise o rugaciune de noua ori, i-a spus ca se va face bine si a plecat.

Peste trei saptamani, aceasta tanara venise vioaie la usa vindecatorului, cu toate analizele in mana, din care rezulta ca nu mai are nimic. Pur si simplu ciroza ei s-a vindecat miraculos!

Vestea s-a dus si-au inceput sa vina bolnavi din toate partile la casa vindecatorului. Veneau cu carutele din toate satele invecinate, casa si curtea ii era plina, la fel si strada. S-au facut in aceasta perioada numeroase vindecari. Erau mame cu copii epileptici in brate – toti au fost vindecati.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.