O rugaciune spusa de 9 ori poate vindeca o femeie bolnava de ciroza? Un caz interesant…

Social Media

Urmatorul caz a avut loc in anii comunismului in Romania, si ne vorbeste despre cum un vindecator a reusit, cu ajutorul rugaciunii, vindecarea unei femei de 30 de ani, mama unui copil de vreo 7 ani, care era bolnava de ciroza. Un medic venise anterior la ea acasa, pentru a-i extrage un litru de lichid din burta.

Vindecatorul ajunsese la domiciliu bolnavei; intrase in casa, si acolo vazu o tanara care zacea in pat, livida, cu buzele arse, careia copilul ii dadea cu lingurita suc de portocale. Vindecatorul citise o rugaciune de noua ori, i-a spus ca se va face bine si a plecat.

Peste trei saptamani, aceasta tanara venise vioaie la usa vindecatorului, cu toate analizele in mana, din care rezulta ca nu mai are nimic. Pur si simplu ciroza ei s-a vindecat miraculos!

Vestea s-a dus si-au inceput sa vina bolnavi din toate partile la casa vindecatorului. Veneau cu carutele din toate satele invecinate, casa si curtea ii era plina, la fel si strada. S-au facut in aceasta perioada numeroase vindecari. Erau mame cu copii epileptici in brate – toti au fost vindecati.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply